Jump to content

Prijatelj ošamario curu i dobio prijetnju


biblical

Preporučene objave

Long story short:

 

on ostavio curu, nakon 3 tjedna se sreli vani i ona ga psihički matretirala i učinila veliku štetu dovevši ga nazad kod sebe u stan i kazavši mu da mu je lagala, što ga je užasno emocionalno uznemirilo. Točnije: radi se o tome kako ona priča kako je tijekom izlaska pušila drugom tipu penis, da se žvalila s nekim i tako to. On ju je pitao jel to istina, na što je ona rekla ma ne, i tako nekoliko puta. Onda ga je pitala bi li ga smetalo da se to zbilja dogodilo, na što je on rekao da ovisi s kim. I opet ju pitao je li se je. Ona prvo odgovara da je i prijatelj bude razočaran, a onda ona okrene na šalu i kaže da nije. Onda ga dovede doma i zaključa stan i kaže mu kako je zajebala, kako se ipak žvalila s nekim. Prijatelj padne u emocionalni šok, ali se iskontrolira i samo legne. Nakon nekog vremena, ona shvati što je napravila i on ju pita može li joj opalit šamar, jer bi se od toga osjećao bolje? Cura odgovara da može i on joj ga opali.

 

Provedu taj i idući dan skupa, više nema nasilja, osim tijekom jednog seksa kad mu je cura izviknula isto ono zbog čeg mu je slomila srce i još dodala "lupi me", na što ju je on blago šamarao tijekom seksa. Osim toga, ona ga je tijekom tog dana još par puta pitala želi li ju ošamarit. On odgovara da ne.

 

Na dan rastanka, on ju vrijeđa zbog sveg što je napravila i rastaju se, da bi navečer primio sms od brata te cure u kojem mu se prijeti fizičkim nasiljem ako se taj dečko opet javi toj curi.

 

Kakvu bi prognozu imao ovaj slučaj da se prijavi prijetnja sms-om na policiju? Je li šamar nanošenje lakše tjelesne ozljede (čak i ako je osoba sama pristala na to) i je li teže kazneno djelo od prijetnje fizičkim nasiljem?

 

Hvala unaprijed!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Zaboravi prijavljivanje. Čemu bi to zapravo trebalo poslužiti?

 

Prekini svaki kontakt sa tom curom.

To je bolesna manipulatorica, u vezi s takvom osobom nema sreće.Igra se s tobom kao s malim djetetom.

 

Produljavanjem te veze samo se možeš uvaliti u nevolje. Ne bi bilo loše da porazgovaraš sa psihijatrom. Njoj bi svakako dobrodošla takva pomoć.

:kavica:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

To je na prvi pogled kazneno djelo prijetnje (materijalni dokaz je sms poruka), međutim za krivnju je potrebna ozbiljna namjera da se nekoga zastraši, a isto tako i da je oštećeni prijetnju ozbiljno shvatio i doista se uplašio. Isto tako pitanje je da li će ODO to shvatiti kao stavak 1 - prijetnja u kom slučaju morate podnjeti privatnu tužbu, ili kao stavak 2 - ozbiljnu prijetnju (niste rekli sadržaj sms poruke) u kom slučaju bi ovlašteni tužitelj bilo državno odvjetništvo, a vi oštećenik i svjedok u postupku.

Što se tiče tjelesne ozljede, ako je laka, ako joj niste primjerice odvalili bubnjić, također mogu podnjeti samo privatnu tužbu i pitanje je koliko bi to bilo uspješno jer se traži namjera nanošenja ozljede, a ako je ozljeda teška onda se goni po službenoj dužnosti, ili ako je laka tjelesna ozljeda a djevojka maloljetna u kom slučaju ste počinili još koje kazneno djelo. U svakom slučaju ne manipulirati sms porukom da bi ste ucjenjivali. Slabije biće se ne udara ni na vlastiti zahtjev, ma koliko blesavo to biće bilo!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija