Jump to content

Socijalna anketa


kirurg

Preporučene objave

Ovako;dobio sam poziv od centra za socijalnu skrb da dođem ispuniti socijalnu anketu na zahtjev županijskog suda od kojeg sam kažnjen sa dvije godine zatvora zbog članka 173.st.2.Moje pitanje je;da li je to nešto novo,pošto nisam nikada čuo za to,a ni moj odvjetnik?Znam da trebam dobiti poziv od suca izvršenja koji će me uputiti na izdržavanje kazne,ali za ovo nisam imao pojma...Gospođa u centru za socijalnu skrb je bila jako ljubazna i rekla mi je da mi to ide u prilog što sam se odazvao,te da će ona sada izraditi moj profil i složiti da to izgleda dobro i pozitivno za mene...Inače imam 30 godina pa mi je zato bilo čudno što sam dobio poziv od centra...Što dalje sada?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poziv koji zaprimiš od centra za socijalnu skrb je normaln..Malo me čudi da ti odvjetnik ništa nije znao reći o tome.Socijalni radnik o tebi izrađuje profil (kako ti je i rekla), te predaje izvješće Županijskom sudu, vjerujem da te sve ispitivala: posao, obitelj,itd..

Pošto odlaziš na izvršavanje kaznje zatvora, imaj na umu kako ćeš nakon nekog vremena ostvariti i pravo na izlaske u grad, možda izvanredne izlaske, a u svemu tome zatvor, ili kaznionica traži mišljenje Centra za socijalnu skrb (uz mišljenje policije i državnog odvjetništva).Tako da uvijek predaje izvještaj (pozitivno ili negativno mišljenje) sudu koji te osudio, znači u tvom slučaju, Županijskom sudu.

Želim ti puno sreće...Nadam se da sam ti malo pomogla..

Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija