Jump to content

Godišnji odmori


hloverka30

Preporučene objave

Veeeliki Vam pozdrav svima,

često pratim ovaj forum jer na njemu pronalazim pitanja na koja ne znam odgovor,a s obzirom da sam nova u firmi puna sam pitanja.

 

 

Danas bih imala pitanje vezano za godišnji odmor.Naime, u firmi se dogodio kvar zbog kojeg firma nije radila nekoliko dana,te je odlučeno da ti dani se računaju kao godišnji.Naravno da trebam napisati odluku o tome i upisati od kad do kad nisu radili..Al mene zanima da li se to smije tako,jer ipak ima i onih koji nemaju pravo na godišnji a ja im trebam pisati odluku da su bili na godišnjem,neki nisu radili dva dana,i to npr.24.2., 26.2., kako to upisati u odluku? Ispričavam se na pitanjima al jednostavno želim odraditi to kako treba i ne snositi posljedice,a Vi ste mi jedini koje mogu pitati.

Hvala na odgovorima.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Veeeliki pozdrav i vama.

Siguran sam da bi od Vas kao poslodavke bi bilo elegantno da im platite ta dva dana.

Ako mislite da je to preelegantno onda bi jedna mogućnost bila da vam odrade ta dva dana o čemu se trebate sa radnicima sporazumom u pisanom obliku(subotom).

Za to dali bi oni svoj godišnji odmor željeli koristiti na način kako ste predložili neznam,ali i o tome bi se sa njima morali sporazumjeti i tek onda napisati odluku.

Dakle dogovor kuću gradi. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija