Jump to content

Potvrda


depresivac

Preporučene objave

Molim ovim putem odgovor na pitanje:gdje se podize dokaz o statusu stanovanja na dosadasnjoj adresi.Ista mi je potrebna za zahtjev za oslobodenje placanja poreza na prvu nekretninu.Moze li mi netko odgovoriti,imam li sanse biti osloboden od placanja poreza na prvu nekretninu s obzirom da kupujem stan kao prvu nekretninu,ali suvlasnik sam jadne kuce od 40m2.Ima nas cetiri suvlasnika i ja sam suvlasnik 1/12 te kuce od 40m2.Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

potvdu o adresi na kojoj se nalazite daje mup.

oslobađanje za prvu nekretninu, može se dobiti ako ne posjedujete nekretninu, ili ako imate nekretninu koja ne zadovoljava uvjete za život (misli se na broj kvadrata).

 

osoba ima 40 kvadrata, a svaka slijedeća u domaćinstvu milim još po 15 m2. naravno, i ostale osobe ne smiju imati nekretnine

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

u poreznoj upravi morate dokazati gdje ste do sad živjeli. u popisu potrebne dokumentacije ako ju imate vidjeli ste da piše "dokaz o statusu stanovanja na prethodnoj adresi" . znači, ako je vaše zadnje prebivalište bilo u roditeljskom stanu dostavljate dokaz vlasništva za taj stan (npr. vlasnički list, kupoprodajni ugovor i sl), ako ste bili podstanar dostavljate ugovor o najmu. ako ste živjeli kod xy osobe, u javnog bilježnika potvrđujete da ste živjeli kod xy osobe na xy adresi u xy razdoblju.

nadam se da razumjete što se od vas traži.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija