Jump to content

dali netko zna.....


planina

Preporučene objave

pozdrav...bio sam na internet stranici svojoj mirovinskoga..i tamo je za moj spis zadužena neka referentica za izradu nacrta rješenja...pa sada kakva je to referentica..i kakva izrada moga riješenja..pošto sam ja u mirovini od 5 mjeseca 2008 godine..50-50 profesionalno..sa tim da sam radno nesposoban proglašen još u 3 mjesecu 2006 godine...nemam trajno hrvi..ali uredno nosim svako svoje riješenje u hzmo i da se priloži u spis..pa sam tako i neki dan po drugi put prinio riješenje drugostupanjsko HRVI-a...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Vas predmet u mirovinskom je iz arhive uzet u neku obradu.Na stranici mirovinskog sigurno vam pise kod kojeg je referenta Vas predmet zbog necega u obradi.I ja koristim korisnicku uslugu na internet stranici morovinskog.Uvijek sam kad sam procitao kod kojeg je referenta moj predmet isao u mirovinski i direktno kod navedenog referenta pitao sve sto me zanima.Bilo bi dobro da i Vi isto ucinite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ma naravno..piše neka ženska..budem sutra otišao do mirovinskoga..pošto sam u profesionalnoj mirovini..eto sada u 3 mjesecu je pune 4 godine kako sam proglašen radno nesposoban..možda se smiluju pa mi daju bez obnove postupka opču nesposobnost..jer sam sada planirao i raditi obnovu postupka i tražiti opču nesposobnost..jer stvarno nefunkcioniram..koliko se god trudio samo je gore...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

sada baš čitam na stranicama mirovinskoga..da tko ima profesionalnu nesposobnost da se mora u 4 godine obaviti revizija..i da se tom prilikom može desiti da osoba bude pozvana osobno na reviziju u mirovinsko..kod vještaka..e sada..osoba se poziva pisanim putem..i ako se neodazove na poziv na pregled ukinut čemu se riješenje koje je do tada imao..drugim riječima gubi prava..a sada si ja kontam..šta ako čovijek neprimi poziv..a isti je poslan..po tome bi ja recimo mogao izgubiti svoje pravo koje sam do sada konzumirao,a da nemam pojma..moglo bi na kučnu adresu samo stiči riješenje da se nisam odazvao na poziv i da temeljem člana nekoga gubim pravo na korištenje invalidske profesionalne mirovine...svašta..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

planina je napisao:

moglo bi na kučnu adresu samo stiči riješenje da se nisam odazvao na poziv i da temeljem člana nekoga gubim pravo na korištenje invalidske profesionalne mirovine...svašta..

 

Kolega planina ne sekirajte se previše.

 

Naime, sve da vam na kućnu adresu i stigne takvo rješnje ( moguće u teoriji ) na isto ćete imati pravo se žaliti i obrazložiti sve u žalbi šta je i o čem se radi i zašto niste došli na pregled. Pa će sve biti ok. :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija