Jump to content

Traže se osobe čija se nekretnine prodaju na dražbi


Zex

Preporučene objave

Cijenjeni posjetitelji,

 

novinarka poslovne emisije Novac, koja se emitira na Novoj TV, istražuje temu zaplijenjenih nekretnina i prodaju istih na dražbi. Za sugovornika traži osobu koja se nalazi upravo u takvoj situaciji (osobu kojoj je zaplijenjena nekretnina), radi nemogućnosti otplate kredita, a želi o tome javno progovoriti.

 

Novinarku zanima koliko banke izlaze u susret ljudima koji se nađu u ovakvoj situaciji, nude li mogućost odgode otplate kredita. Osim statističkih podataka o broju zaplijenjenih nekretnina u Hrvatskoj, priču bi komentirale i same banke te stručnjaci. Cilj priloga je senzibilizirati javnost, ukazati na eventualne rigorozne odluke banaka, prokomentirati hoće li, i koliko, one same profitirati te savjetovati građane koji se nalaze u sličnoj situaciji.

 

Ukoliko ste zainteresirani za to da javno ispričate svoju priču, javite se na mail adresu legalis@legalis.hr i proslijedit ćemo vam kontakte novinarke, ili će vas ona sama kontaktirati radi dogovora oko tijeka razgovora i samog snimanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija