Jump to content

stari problem sa elektrom


hitechservis

Preporučene objave

već sam pisao o mom problemu sa elektrom i njihovim računom od 70.000,00kn kojeg su spustili na 28,000,00kn

 

 

i nakon svih probnih usmenih dogovora priznali su usmeno svoju grešku i terete me za samo po njima 28.000,00kn te uredno mi šalju opomene pred isključenje i nabijaju kamate na taj iznos a ja uredno od 09mj2009 kada su pronašli tu neku razliku očitavam sam brojilo i plaćam svoju stvarnu potrošenu energiju.

 

 

u 3mj sam službeno zatražio od njih da mi se pismenim putem očitaju o nastalom dugu gdje kada kako je to nastalo i tko je odgovoran za to, te svaki put na njihove opomene pred isključenjm reagirao sa reklamacijom tražeći opet sve isto i do 16.06.2010 nisu mi odgovorili ništa.

04-06-2010 poslao sam svoje kopije reklamacija državnom inspektoratu i dobio informaciju da nadležni inspektor je na godišnjem i dolazi 21-06-2010 na posao i da se javim tada kod njih za više informacija.

 

 

zanima me dali mi imaju pravo isključiti struju,u kojem su se zakonskom roku(koliko dana) dužni očitovati o nastalom dugu,te kako je sav ovaj događaj moguć.

jer kolega privatnik ili obrtnik koji se nije izjasnio unutar 15dana stranci koja ga je teretila za prodaju lažnog aparata(gdje se utvrdilo da stranka izmišlja pomoću inspektora)imao je 18-ti dan iznimne probleme, a oba dvojica smo u hrvatskoj!?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija