Jump to content

Internet stranica - obrt?


paranoic

Preporučene objave

prije nekoliko dana bio sam u gospodarskom uredu samoborskom po pitanju otvaranja obrta. S obzirom da se radi neobičnim okolnostima pod kojim želim osnovati obrt i vrste obrta koju želim otvoriti, nisam uspio prikupiti detaljne informacije o papirologiji i proceduri koja me očekuje. Stoga se javljam ukoliko bi mi mogli dati relevantne informacije.

 

Radi se o tome da sam kao bosanski i hrvatski državljanin stalno zaposlen u BiH u vlastitoj kompaniji. Isto tako imam prijavljeno prebivalište u Samoboru.

Ono što me interesuje je da otvorim obrt kao dopunsku djelatnost sa sjedištem u Samoboru gdje bi poslove mogao obavljati u stambenom prostoru odnosno u stanu na kojem sam prijavljen u Samoboru. S oobzirom na to da sam u stalnom radnom odnosu u BiH, imam pravo otvoriti dopunsku djelatnost ali nisam dobio informacije dali je mogu prijaviti na stambeni objekat, a kod prijave za mirovinskom moram donijeti neke od papira iz bosanskoga mirovinskog za koje mi gospođa u GU nije znala precizirati.

Djelatnost kojom bi se obrt bavila je oglašavanje na WEB PORTALIMA sa još nekim dopunskim uslugama. Da li se mogu obavljati (spojiti) neke od dodatnih djelatnosti poput grafičkog dizajna, posredovanja kod nabavke i izrade internet promotivnih materijala, webstranica, bannera i sl., po tom pitanju dotična gospođa kod kojem sam se informisao nije bila sasvim upućena u takve vrste djelatnosti.

 

Bio bih veoma zahvalan ukoliko bi mi odgovoriti tačno na sljedeća pitanja, da bih izbjegao gubljenje vremena kod prikupljanja papirologije.

 

- Pod koju djelatnost spada oglašavanje na odnosno vođenje internet portala i dali se uz tu djelatnost mogu obavljati još neke djelatnosti poput izrade internet stranica i drugih web materijala, (ili postoji link na kojem mogu pronaći sve vrste djelatnosti) ?

- Da li se ta vrsta djelatnosti moze obavljati u stambenom prostoru?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija