Jump to content

Smanjenje zatvorske kazne


silvitara

Preporučene objave

Poštovani!

Imam jedno pitanje vezano za mog brata.

On je prošli tjedan poceo odrađivati pravomocnu kaznu zatvora u trajanju od 9 mj. TA kazna je vec bila pravomocna prošle godine u 3mj.ali on se nije prijavio na izdrzavanje u trazenom roku. Sam se prijavio se nakon 2, 3 mj.u policijsku postaju ali su tamo utvrdili da nikakva tjeralica nije raspisana za nj.i poslali ga kuci. Prošli tj.su policajci opet došli po nj.i on je samovoljno išao s nj. Pravnik u zatvoru Remetinec je također utvrdio da je zbog nekog nepoznatog razloga došlo do prekida tjeralice.

Radi se o kaznenom dj.krađe(koji tocno čl.neznam jer nemam kod sebe donesenu presudu), prije je već bio uvjetno osuđen, znaci radilo se po ponavljanju djela.

Nemogu ga opravdavati za ono što je radio, mogu samo reci da spletom zivotnih okolnosti nazalost odlucio se za taj put. Prije dvije godine je otvorio svoju firmu i poceo pošteno raditi, zarađivati i više se nikad nije vratio razbojništvu. I sada su stari grijesi došli na naplatu.

Uvijeti u zatvoru su jako loši, 8 osoba je u u onim malim sobama, potrgani prozori(cijelo vr.je u zimskoj jakni), 1H dnevno mogu šetati. On je u teškom psihickom stanju, ne jede, ne spava...

Pošto se radi o 9mj.kazni najvjerojatnije ce ostati u Remet.a on to ne želi. Volio bi da ga premjeste u neki dr.zatvor gdje postoji mogucnost rada.

Koje su nj.mogucnosti?

Hvala vam na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija