Jump to content

Zadužnica


Sico_7

Preporučene objave

Pozdrav

Molim vas moze li mi netko objasniti dali mogu osporiti zaduznicu potpisanu prije 17.06.2008 po kojoj mi se moze blokirati sva primanja do namirenja dugova prema banci.

Buduci da par odvjetnika tvrdi da ne mogu htjeo bih cuti jos par misljenja o toj temi ili ako ima koji odvjetnik da mi se javi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Meni i supruzi je stavljena ovrha i zadužnica na plaću od 08. mjeseca ove godine zbog kredita iz 2007. godine. Ni na koji način se ne može to ukinuti već moramo platiti cjelokupni dug po kreditu da bi nam to ukinuli. Bio sam dužan nešto više od dvije rate za stambeni kredit. Sada smo u dugu manje od dvije rate. Molim nekoga ako zna odgovor ili savjet o slijedećem. Nakon koliko dospjelih rata se stavlja ovrha i zadužnica na plaću. Na plaći u ovom mjesecu namiriti će se dug iz ovrhe. Postoji li šansa da nam skinu ovrhu i zadužnicu bez obzira što će se rata skidati sa plaće a ovrha je namirena.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija