Jump to content

naplata duga kredita za auto putem osiguranja


tea32

Preporučene objave

pozdrav,imam jedan problem za koji u ovom trenu smatram da je nerješiv ali nadam se da ima netko iskustva tko će mi unjeti barem malo svjetla u ovaj tužan dan.Naime,imala sam kredit za auto u jednoj auto kući tj. preciznije u porche mobilitju na 84 rate.Rate sam plaćala sa malim zakašnjenjem ali ništa zabrinjavajuće dok mi suprug nije ostao bez posla i nismo ih mogli više plaćati u tolikoj mjeri,preciznije bili smo tri rate u zaostatku.anas kada sam nazvala da saznam saldo i da mogu uplatiti barem jednu ratu rekli su mi da mi je raskinut ugovor sa njima i da im je osiguravajuća kuća isplatila moj dug i za sve daljnje inf. da se javim osiguranju.Nazvala sam ih i rekli su mi da moram platiti ili cjelokupni dug koji naravno nisam u mogućnosti,ili 50% od duga i ostatak da platim u 12rata za što isto nisam u mogućnosti,ili da donesem ključeve od auta,oni da će procjeniti vrijednost a ostatak da moram platiti.Na kraju svega ja plaćam kredit i kamate kao da imam auto i ostajem bez auta.Ne znam imam li koju opciju,u kojem vremenskom roku pljene auto,da li ako sama prodam auto novi vlasnik snosi kakve posljedice,da li mi se auto može zapljeniti bez odluke suda?ako osiguravajuća kuća ide sa prijedlogom za ovrhu da li je to proces koji traje mjesec-dva,ili oni odmah mi mogu zapljeniti auto?Nadam se da nisam zakomplicirala sada.Nadam se da će se naći netko tko mi može pomoći svojim savjetom,

unaprijed zahvaljujem.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mogu li plijeniti bez odluke suda; ne

saznajte koliko novaca još dugujete, vidite za koliko se može auto prodati, nađite kupca, dogovorite se sa vjerovnikom. Ostatak duga ćete morati platiti. Što više otežete i više se koprcate samo će dug biti veći.

 

Plaćate kredit i kamate na za auto nego za novac koji vam je neko pozajmio da kupite auto.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija