grozni objavljeno: 4. prosinac 2010. Dijeli objavljeno: 4. prosinac 2010. Svakodnevno pratim i sudjelujem na ovom forumu već dugo i prije nego sam se registrirao ali u ovim raspravama na forumu nisam naišao na komentare 100%HRVI.Dali sam u pravu,neznam zato otvaram ovu temu.Volio bih čuti i njihovo mišljenje na silne probleme njihovih kolega branitelja koji su u jako teškom položaju.Neka me netko nesvati krivo ali moj dojam je takav, ako nisam u pravu ispravite me. Moje poštovanje svim braniteljima gdje god bili. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvonemarkus odgovoreno: 5. prosinac 2010. Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2010. grozni svjestan sam i ja da se na mene to ne odnosi ali ipak imam želju bar nešto napisati razmišljanja su različita ili znaš onu 100 ljudi 100 čudi poznam i ja nekoliko njih sa 100i manje moje je razmišljanje da ne vrijedi ništa u životu kao zdravlje ne može se nedostatak nadoknaditi nikakvom lovom i zato mislim da je njima pun kufer svega zato se možda i ne javljaju i ne oglašavaju na legalisu primjetio sam i ja da kako koji uspije riješiti svoj problem automatski završava sa objavama čast iznimkama prošao sam ja niz sličnih situacija za vrijeme rata tako je to u životu pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grozni odgovoreno: 5. prosinac 2010. Autor Dijeli odgovoreno: 5. prosinac 2010. zvonemarkus naravno da nisam mislio na lovu niti njihov status HRVI,samo lud čovjek bi si to mogao želit,nikakva lova to nemože nadoknadit niti njima a ni nama.Jednostavno želio sam čuti njihova razmišljanja o ovoj problematici oboljelih Hrvatskih branitelja sa nerješenim statusom. Znam da ima 100% tjelesnih invalida oboljeli i od PTSP-a pa da se i njihov glas čuje,ovako ispada da se na forumu nalaze samo oboljeli sa nerješenim statusom. Moram demantirat sam sebe ima nas sa rješenim kakvim-takvim statusom al nas ima. Pozdrav. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvonemarkus odgovoreno: 3. siječanj 2011. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2011. GROZNI eto vidiš ipak će biti da sam ja u pravu prošlo je dosta vremena a glasa niotkuda ili možda griješim Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
grozni odgovoreno: 4. siječanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 4. siječanj 2011. zvonemarkus je napisao: GROZNI eto vidiš ipak će biti da sam ja u pravu prošlo je dosta vremena a glasa niotkuda ili možda griješim [/quo Izgleda da negrešiš. Zato sam i otvorio ovu temu pošto na cijelom forumu nisam naišao niti na jedan post naših suboraca 100% HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.