Jump to content

Suglasnost pri ugovoru o kreditiranju


Elza27

Preporučene objave

Molim da mi netko pojasni sljedeće: pred dvije godine kada sam bila student županija mi je odobrila studentski kredit koji sada s 1.1. kreće na naplatu. Radi se o tome da imam mala primanja pa sam molila županiju da mi produži rok otplate kredita, te su mi to odobrili, sa 2 na 4 godine su mi produžili rok otplate. Sada su me zvali iz banke da moram doći ja i jamac potpisati aneks ugovora i šest suglasnosti kod javnog bilježnika, ovjera jedne suglasnosti košta 46 kn, tako da bi me oko 300 kn to sve košta (imaju još neki troškovi). Ja te novce nemam, opet ću morati posuđivati, pa sam zamolila u banci ako mogu da potpišem samo ja i jamac samo aneks, zato jer sam ja bila kod bilježnika već kad sam bila na sklapanju ugovora o kreditiranju. Banka kaže da se one suglasnosti ne priznaju zato jer su se znatno uvijeti promijenili (rok otplate, iznos anuiteta itd.)...

 

Molim da mi netko da savjet kako da to riješim, da li su prema zakonu stvarno potrebne sve te suglasnosti, e da rekli su mi s obzirom da sam sad zaposlena, da bi čak trebalo osam suglasnosti, ali da će me oni nastaviti tretirati kao studenta tako da barem tu imam manje troškove... O kakvim suglasnostima se tu uopće radi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija