Jump to content

ALIMENTACIJA-MOLIM VAS ZA POMOC!


Petrina

Preporučene objave

Na opcinskom sudu su presudili da moj bivsi suprug treba placati 3000 kn na ime uzdrzavanja svog djeteta. Zalio se na Zupanijski sud koji je potvrdio presudu Opicnskog suda. Bez obzira na obje presude on placa 1500kn koliko je placao i prije sudenja. Sto mogu napraviti po tom pitanju? On zivi u USA i nema nikakvu imovinu u Hrvatskoj. USA i Hrvatska nisu potpisnice medunarodnih sporazuma po kojima bih se mogla podmiriti. Da li se jednog dana mogu naplatiti od ostavstine koju ce dobiti od svojih roditelja?

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ja mislim da nemate nikakve sanse ni mogucnosti da ga prisilite na bilo koji nacin s obzirom gdje se nalazi , a i mislim da je dobro sto i to dobijate , jer kako bi ga prisilili na bilo sto da vam i to sto daje nekim slucajem odluci ne davati.

neki daju za dvoje djece 1000 kn pa se time mozete smatrati sretnom.

neki u RH imaju primanja od 2300 kn,a da je takav slucaj kako bi onda postigli da dobijete 1500kn??

nemojte ovo shvatiti osobno,naravno da su potrebe djeteta vece i da mu ako zivi u SAD vjerojatno nebi bio problem placati vise.vivass@net.hr

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

mislim ovo su glupost kaj ste vi napisali...uvijek postoji neka varijanta,samo je pitanje ko je uporan i ko se spreman borit za svoja odnosno prava svoje djece..

nažalost u našoj državi je tak da se morate otelit da bi dobili uopće kakvu informaciju o bilo čemu,ali vjerujem uz malo više truda,volje i svega da se može izborit za svoja prava

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija