Jump to content

opskrbnina


LOGAN42

Preporučene objave

Gdje si predao zahtjev?

 

Kakvu komisiju?

 

Imaš komisiju u mirovinskom (za mirovinu), ima komisija u Min.hrv.branitelja za utvrđivanje statusa HRVI, a imaš i kojekakvih drugih komisija (npr.za polaganje vozačkog ispita).

 

Za utvrđivanje statusa HRVI poziv se čeka oko 10-12 mjeseci, u mirovinskom na poziv za utvrđivanje radne sposobnosti oko 6 mjeseci.

 

Moraš biti precizniji jer ne znamo na koju komisiju misliš.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

On misli na lječničko povjerenstvo MOBMS-a u istom sastavu kao i za HRVI-status I.i II. stupnja na čelu sa dr.Taborsky u Zg. Proglašavaju te sposobnim ili nesposobnim za privređivanje,te uz ostale socijalno-materijalne aspekte određuju opskb.Mlađi od 50.god. tribaju proći to povjerenstvo,a stariji ne.Ja san već tri puta izaša na komisiju u Split,3 godine proglašen nesposoban za rad,a kod zahtjeva za inv. mirovinu 2009.g. ,vještačen 50%-50% i odbiven od istog ministarstva u vrijeme donošenja novog zakona HB o invalidskoj mirovini.Ukratko : nisan bija u tijeku do 2005.g.,nego san pokušavao raditi,a kad sam "puka" 2006.g. i ugasija obrt,te se otiša lječiti,svi su govorili di si bija prije.( zbog statusa HRVI ).Strašno !!

:-?:-o

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija