Jump to content

prijetnja - molim pomoć


silvya_plath

Preporučene objave

dobih mailom prijetnju i to vrlo opasnu, kome se obratiti, a da to nije policija, jer je osoba na moćnoj poziciji.

 

radi se također o registriranom obiteljskom nasilniku, narkomanu i visokopozicioniranom manageru.

 

u strahu sam za sebe i svoju obitelj, jer osoba zna sve o meni, čak i moju dalju familiju.

 

:tuzan: :tuzan: :tuzan:

 

p.s. očito se dobro iz svega toga izvukao, inače ne bi i dalje radio tamo gdje radi, jer je zadnja rečenica 'ja ću stvari preuzeti u svoje ruke'

radi se o banalnoj stvari. može i na pp. pa vam mogu poslati mail.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nemojte me krivo shvatiti, jer vrlo dobro znam kako vam je, međutim ja svakome kažem da nikada u životu više ne bih prijavila nekog tko mi prijeti. Razlog je sljedeći: Moja firma s firmom jednog tipa ima ugovor. Uplatim mu avans, on pobere novce s računa i raskine ugovor. 2 i pol godine ga telefonski molim da mi vrati novce, on mi se ismijava na teledon, pa kaže budem i sl. Nakon 2 i pol godine nazovem ga i održim mu moralnu prodiku i on počne iduću noć i cijeli dana me zvati i govoriti biti čete mrtvi, dobit ćete metak u glavu, vi i vaša djeca i sl. Odem na policiju, i kad sam tamo tip opet zove. Dam policajcu mobitel i on čuje prijetnje. Dođe nekakav inspektori kaže morate podnijeti tužbu. ja podensem (na susu u svom gradu, tip je iz drugog grada). Sud traje 2 godine, moram sjediti u sudnici kraj njega, sutkinja viče na mene jer sam na jednom ročištu rekla da mi jrekao glupačo, a drugi put sam rekla da mi je rekao kravo, te mi kaže da će me kazniti jer dajem lažne iskaze. Od T coma dobiju ispis njegovih brojeva i utvrde da me zvao u jednom dana 68 puta, pozovu onog policajca koji kaže sve kako je bilo, tip koji mi prijete ima 5 raznih adresa po RH, i nakon 2 godine suđenja dobije uvjetnu kaznu zatvora od 6 mjeseci i 500 kn troškove suda!!!!!!!!!!

Evo, to je naše pravosuđe!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija