Jump to content

glupača


kkrrookkooddiil

Preporučene objave

Bila sam na jednoj fešti javno okupljanje ,malo sam si popila inače ne pijem pa sam u policijskoj postaji uspjela napuhati 1.42 .Na toj fešti su mi udarili auto koji je bio parkiran i nagodili smo se za štetu ali najednom se stvorio neki čovjek koji mi je zabio šaku u glavu jer sam htijela proći do svog auta da vidim štetu čovjek je pobjegao a ja sam u alkoholiziranom stanju išla u policiju prijaviti tog čovjeka da me je udario.Prvo sam puhala a onda su me policajci pitali samo pitanja u svezi sa alkoholom ništa u svezi mog stanja a zbilja u životu mi ses nije nikda dogodilo niti nešto slično a kamo da me netko bubne šakom u glavu zbog mog razbijenog auta.Hoću li sada dobiti kaznu jer sam bila pijana a nisam nikome ništa učinila samo su me nokautirali i razbili mi auto

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

legalzg je napisao:

DA za očekivati je i kaznu što si bila pijana i možda remetila JRM i sve ostalo što se da nakačiti uz to.

 

Otkad je u RH zabranjeno konzumiranje alkohola? Remećenje javnog reda i mira - po kojoj osnovi?

 

Moje mišljenje je da nema osnova za nikakvu kaznu, jer niste ništa ni učinili osim ako niste nešto prešutili u postu. Osim toga s 1.42 promila čovjek je još uvijek u kolko-tolkom svjesnom stanju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Niste počinili nikakav prekršaj. Ako se ikad uhvati osoba koja vas je udarila, to što ste bili pod utjecajem alkohola može biti jedna od olakotnih okolnosti na koje se on moze pozivati npr. da ste ga vi provocirali. zato su vas u PP vjerovatno ispitivali o alkoholu - smatrajući da slučajno da vi niste provocirali samo radnju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Ovdje je nešto namjerno izostavljeno.

 

Ispod 1% su šanse da te netko bez ikakvog razloga udari šakom u glavu.

 

Post je sačinjen na način da autor dobije ideju kako da se brani ukoliko policija nema nikakve dokaze da je nešto napravio, a policija bez dokaza, tj. iskaza svjedoka ili drugog okrivljenika neće poduzimati nikakve sankcije.

 

Ništa se kvalitetno ne može reći bez uvida u spis.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Hvala dobronamjerni ljudi ,za malo manje dobronamjerne :razlog zbog kojeg sam dobila šaku u glavu je moja namjera da si vidim štetu na SVOM autu i što su lokalni stanovnici vidjeli registarsku oznaku koja im se nije svidjela pa su me i okrivili kakao to vozim a auto se nije pomakao sa mjest cca 2 sata a kada sam bila na podu nitko me nije niti pokušao pitati jel trebam pomoć,a čovjeka koji me je udario sigurno poznaju.

Dobronamjerni ,da li je policija trebala osiguravati javno okupljanje dok nije i zadnji gost otišao ili imaju nekako izregulirano to vrijeme boravka na okupljanjima jer ipak mislim da su bili tamo da se možda to ne bi dogodilo?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija