Jump to content

progon branitelja


roda91

Preporučene objave

ZBOG NOVIH PROGONA HRVATSKIH BRANITELJA, UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA 1990-1996 RH OVIM PUTEM POZIVA SVE HRVATSKE BRANITELJE NA PROSVJEDNI SKUP, DANA 29.01.2011. S POČETKOM OD 11:00 SATI NA ZRINSKOM TRGU U KOPRIVNICI. MOLE SE SVI HRVATSKI BRANITELJI DA PONESU SVIJEĆE KOJE ĆE SE ZAPALITI ZA SVE POGINULE U DOMOVINSKOM RATU.

 

ORGANIZACIJSKI ODBOR:

 

- PREDSJEDNIK SAVJETA ZA BRANITELJE I STRADALNIKA DOMOVINSKOG RATA KC-KŽ ŽUPANIJE - DRAŽEN KELIMINEC

- ŽUDHOS KC-KŽ ŽUPANIJE - MILAN BINGULA

- UDRUGA HRVATSKIH BRANITELJA 1990-1996 RH

- HRVATSKI VITEZOVI DOMOVINSKOG RATA KC-KŽ ŽUPANIJE

 

http://www.braniteljski-forum.com/forum/content.php?r=3273-POZIV-ZA-MIRNI-PROSVJED-HRVATSKIH-BRANITELJA-U-KOPRIVNICI-29.01.2011.

 

 

http://www.panorama-vukovar.hr/index...sti&Itemid=199

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav Grozni! Ja sam u jednom svojem postu napisao da srbijanska politika i njihova promiđba rade tihu okupaciju RH. I to se vidi svakodnevno iz raznih medija a i iz nesposobnosti naših političara da jednom konačno rasčiste s tim spodobama. Samo mi je čudno što Generalski Zbor naših istinskih generala Branitelja ne reagira, barem ja nisam nigdje primjetio osim generala Loše koji je prozvan. Šta je s ostalima? Zašto šute na takove gnjusne optužbe protiv RH i protiv Branitelja? Pa zar su svi toliko slijepi i ludi da nevide šta se događa? Dokle? Koliko još mora biti Hrvata osuđeno za ratni zločin jer nisu dozvolili stvaranje velike srbije? Jednostavno treba sa njima prekinut svaki odnos dok ne priznaju da su otvoreno napali Hrvatsku potpomognuti i sa strane jednog dijela građana pravoslavne vjeroispovijesti koji nikad ni nisu volili našu Domovinu niti su je smatrali za svoju.Pa oni se kunu da u srbiji nije bilo logora neovisno što su stotine i stotine Branitelja i civila prošli strahote kroz iste ali na sva usta spominju Loru gdje je nekakova šačica okupatorske vojske bila zatvorena i navodno mučena. i naši vele da u pravu ste u Lori je bilo zločina ali nismo sigurni da li je bilo i kod vas u srpskim logorima.Nemamo dokaza. Pa stvarno tom idiotizmu nema kraja.Dokle?Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pročitao članak..sve što je objavljeno stoji i istina je....hrvatska nikada nije bila slabija..sada se taj trenutak koristi za pregrupiranje i nove startne pozicije kao i u ratu za zadavanje završnoga udarca..i stvarno hrvatska je bila vojni pobjednik..ali kako stvari stoje neče biti dobro..ali nekrivim ja tu srbe..oni smo vide priliku i koriste je..to je slabost ove vlade..bitno im je samo ostati na vlasti..sve živo su dali pupovcu..šta da kažem..skoro su im i krajinu ozakonili..katastrofa..pusička spasila stvar..vrijme je da hdz ode u prošlost jer to nije ona stranka koja je bila..ona ima samo to ime..ništa više..ona se prema hrv.braniteljima i hrv.građanima ponaša kao da je u najmanu ruku na vlasti u hrvatskoj milorad dodik..neštiti nacionalne interese..neradi ništa po tom pitanju..vanjske politike i nema..gospodarstvo slomljeno..socijalni mir kupovali mirovinama..privtizacija i tako dalje..strašno..i šta očekivati..nemire..šta napraviti..dali imamo toliko snage..danas sam u gradu doživio da me bivši klega iz policije doživljava kao nekoga ustašu a on udbin isljednik pa kaže nečeš još dugo uživati mirovinu..ako vam mi nedođemo glave..doči če unija..a do jučer dijelili dobro i zlo..šta se desilo..tko nas zavađa..ti mediji stalnim pričama o povlaštenim braniteljima..udba radi svoj posao.a vlada nema vremena za taj specijalni rat koji se vodi protiv hrvatske..oni su zauzeti kupovinom vlasti i čuvanjme svojih guzica u foteljama jer su svi omastili prste..šta nam donosi sutra..sigurno ne ništa dobro..nebih htio da širim neku paniku..nismo djeca..ali ozbiljno sam zabrinut za svoju budučnost pa i za sigurnost..jer policiju huškaju protiv naS..jer naše kolege neke koje su kalkulirale nisu otišle u mirovinu i sada bi sve dali da na nama preklope pendrek..ja doživio danas verbalni dio..prešutio sam..možda drugi put neču pa KADA GA ZAVALIM IZA ŠIJE..onda če moje nekadašnje kolege na meni vježbati u postaji..nažalost u tom smjeru idemo

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

planina

 

Mi HB smo napušteni od svih ne samo od HDZ-a,koja politička opcija se zalaže za HB ja nisam čuo nikoga (nešto malo HSP oko popisa).Oporba....koja oporba...nema oporbe...čini mi se kao da su se svi ujedinili i ljevi i desni "treba sj..at te iz 91".

Pljačkali su i jedni i drugi a sada kome uzet nego onima koji šute i duraju,zašto niko ne spominje partizančine pa njih još uvjek ima skoro koliko i HB u mirovini.Zanimljivo,nitko se nezapita otkud toliki? Od završetka DR je prošlo 15 god.a od završetka 2 svj.rata 65 god.zamislite koliko če nas biti živih za 50 god.???????????

Planina,ono šta ti je rekao onaj tvoj policajac kad bolje razmislim možda i nije samo z.cija.

Ako se sami ne izborimo za sebe neče to učinit nitko drugi kao ni 91.ali ovo nejedinstvo bi nas moglo koštat.Nismo razbiti u pitaj boga koliko udruga bez vraga sve je to planirano.

Zašto se daju toliki novci iz proračuna za tolike "udruge"koje ničemu nesluže "zna se".Stavit ču to kasnije da vidite o kojim se ciframa radi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Prijatelju Planina! Od kad su se naši počeli dodvoravat EU od tada je i nastao progon Branitelja. Od kada su srbočetnici dobili amnestiju od tada UDBA i KOS sistematski rade na uništavanju imiđa Hrvatske a pogotovo Branitelja. I vjeruj mi da bi oni bili presretni da se dogodi nekakav incident između Branitelja i aktualne vlasti jer bi onda mogli reči evo opet hoče stvorit NDH pa se sad međusobno tuku.Pa zar da idemo protiv svojih dojučerašnjih suboraca?Pa i sam sam doživio provokacije od nekih koji su grijali guzice po podrumima, pa su znali reči onako ironično pa zato ste se borili pa sad imate Hrvatsku.Mi smo sa svojom pobjedom u ratu omogučili pojedincima da se obogate i pokradu sve šta se moglo.Pa šta smo se mi dodvogavali EU pa jesmo li mi išli na more u Hamburg ili Nicu ili su oni dolazili k nama? Pa mi smo Europa od nekada ali je nesposobnost naše politike napravilo od nas taoce te iste EU . Pa samo kako su dozvolili da nam slovenci uvjetuju ulazak u EU a na našoj sv.Geri su u vojarni i nikom ništa.Pa tko je tu lud? I jučer vele 2013-2014 čete u Europu.I sve Generale su prodali i pozatvarali i još se ponose i time. Pa šta se onda i čudimo što ih nije briga što če biti s Braniteljima. Njima je dobro jer tako smo im mi omogučili.A vjerujem da i nismo pobijedili u ratu da svaki od njih ima u ormarima barem 3-4 zastave,u rezervi pa kako bi tko pobijedio tako bi oni stavljali zastave.Ovo zastave sam namjerno napisao jer je jedino za mene hrvatski barjak svetinja.Tako je to Branitelji moji. Nemojmo ići protiv svojih dojučerašnjih prijatelja i suboraca a vlast mijenjajmo onako kako dolikuje demokratskoj i pravnoj državi.A onima kojima se dokaže da su lopovi sve treba oduzet za 10 generacija unaprijed jer su i oni uništili svojim lopovlukom isto toliko generacija.Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

_Podobni, nepodobni, lažni, stvarni, privilegirani, neprivilegirani, istinski, alkoholicari, drogerasi,pijandure,dezerteri, izdajnici, zaslužni, nezaslužni itd. sve se to ovih dana -mjeseci moze cuti kad su Hrvatski Branitelji u pitanju,jer tko njih za šta pita..Kriticari-mrzitelji , mrzoljubi ,turbomrzoljubi, nadturbomrzoljubi branitelja možda shvate da hrvatski branitelji nemaju ništa, pa čak ni Državu (kakvu su htjeli : socijalnu, demokratsku i pravednu..) za koju su bili spremni poginuti,za razliku od vas koji ste odletjeli u mirnije krajeve da bi zaštitili sebe i svoje najmilije,ne razmišljajući pri tom o svom narodu,al’ za vrijeme dok su branitelji bili na prvim linijama fronte upravo ste vi pridonosili I ucestvovali u raznoraznim pljackama,privatizacijama I ostalim malverzacijama,vi “politčarčari” koji sebi dajete za pravo mahati sudbinama nas umornih branitelja od svih vas,koji sjedite u udobnim foteljama vozite se skupim limuzinama(zahvaljujuci upravo Nama Braniteljima)vi,koji gradite mostove koji ne spajaju nikog'i nista. vi koji gradite ceste koje nevode nikuda,vi koji gurate ovaj napaceni narod u jos vece patnje, vi koji zavlacite ruke u nase dzepove da bi nam oteli I ovo malo sa cime jedva prezivljavamo,prestanite nas voditi u neke vase slijepe ulice jer Mi Branitelji nismo slijepi I necete uspjeti u vasoj nakani da zavadite Nas Branitelje!

Pozz.”politicarima-politicarcicima” ma gdje JELI i PILI

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

generacija63 je napisao:

_Podobni, nepodobni, lažni, stvarni, privilegirani, neprivilegirani, istinski, alkoholicari, drogerasi,pijandure,dezerteri, izdajnici, zaslužni, nezaslužni itd. sve se to ovih dana -mjeseci moze cuti kad su Hrvatski Branitelji u pitanju,jer tko njih za šta pita..Kriticari-mrzitelji , mrzoljubi ,turbomrzoljubi, nadturbomrzoljubi branitelja možda shvate da hrvatski branitelji nemaju ništa, pa čak ni Državu (kakvu su htjeli : socijalnu, demokratsku i pravednu..) za koju su bili spremni poginuti,za razliku od vas koji ste odletjeli u mirnije krajeve da bi zaštitili sebe i svoje najmilije,ne razmišljajući pri tom o svom narodu,al’ za vrijeme dok su branitelji bili na prvim linijama fronte upravo ste vi pridonosili I ucestvovali u raznoraznim pljackama,privatizacijama I ostalim malverzacijama,vi “politčarčari” koji sebi dajete za pravo mahati sudbinama nas umornih branitelja od svih vas,koji sjedite u udobnim foteljama vozite se skupim limuzinama(zahvaljujuci upravo Nama Braniteljima)vi,koji gradite mostove koji ne spajaju nikog'i nista. vi koji gradite ceste koje nevode nikuda,vi koji gurate ovaj napaceni narod u jos vece patnje, vi koji zavlacite ruke u nase dzepove da bi nam oteli I ovo malo sa cime jedva prezivljavamo,prestanite nas voditi u neke vase slijepe ulice jer Mi Branitelji nismo slijepi I necete uspjeti u vasoj nakani da zavadite Nas Branitelje!

Pozz.”politicarima-politicarcicima” ma gdje JELI i PILI

 

ŽIVA ISTINA!!!

Mi branitelji nemamo ništa,pa čak ni državu za koju smo se borili. Za razliku od dežurnih pljuvača. :fajter::fajter::fajter:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

citat:

 

Popis osoba – hrvatskih državljana – protiv kojih se vodila istraga zbog sumnje da su počinile ratni zločin stigao je u Ministarstvo pravosuđa RH. Na popisu su imena 26 osoba protiv kojih se vodila istraga, uglavnom na beogradskim vojnim sudovima, a uz to tu je i popis sedam osoba koje su osuđene za oružanu pobunu i rušenje ustavnog poretka SFRJ. Imena s popisa neće biti objavljena, najavio je ministar Dražen Bošnjaković, ali svatko može dobiti informaciju o tome nalazi li se njegovo ime među osumnjičenima. Na internetskoj stranici ministarstva može se pronaći obrazac za to, napominje glasnogovornica Vesna Dovranić. Obrazac valja isprintati, ispuniti i uz preslik osobne iskaznice poslati na adresu ministarstva. Odgovor će stići u pisanom obliku. Podsjetimo, na beogradskim vojnim sudovima, koji su u međuvremenu ukinuti, ima još postupaka koji su se vodili protiv hrvatskih državljana. Ti su spisi u arhivima, a Tužiteljstvo za ratne zločine u Beogradu tu arhivu provjerava.

 

Koliko bi još takvih predmeta moglo biti, još nitko ne zna, kao ni utemeljenost sumnji. Kad je riječ o presudama za oružanu pobunu i rušenje ustavnog poretka, taj bi dio trebao biti riješen promjenama srbijanskog zakona o amnestiji.

 

 

 

vecernji.hr

 

Pogledajte ovu gadost (optuženi za oružanu pobunu i rušenje ustavnog poretka SFRJ.)

Po meni u ovu kategoriju spadaju svi DRAGOVOLJCI.

Oni meni trebaju dat aboliciju :-D ne HVALA rađe ostajem na ovom "golom otoku"zvanom HRVATSKA. :-x

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pozdrav Grozni! To je ono šta sam ja več napisao oni jednostavno nemogu prežaliti da nisu ostvarili svoj san o velikoj srbiji jer su ih u tome spriječili Branitelji. Pa sad ažuriraju spiskove pomoču naših budala koji im to omogučuju. Svi smo mi branili svoje,nismo vodili borbe oko zrenjanina,pančeva i drugih vukoj... branili smo svoje! I nijednom našem Branitelju ne treba njihova abolicija. Šta oprostičemo vam što ste nas pobijedili u ratu. Neka oni hvataju svoje ubojice i kriminalce i četnike koji su haračili po Hrvatskoj a nas neka puste na miru. Znam samo jedno:MI BRANITELJI SE NJIH NE BOJIMO,NISMO NIKAD PA NI SAD,NE TREBA NAM NJIHOVA ABOLICIJA.AKO TREBA PONOVNO ČEMO IH POBIJEDIT VOJNO PA NEKA OPET PLAČU ZA VELIKOM SRBIJOM. Nadam se da nisam jedini koji tako misli.Pozdrav svim Braniteljima ma gdje bili!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

... Bračo potpuno se slažem s vama zato ajmo skupimo glave kao 90-tih ... nema nam druge moramo na Trgove , ulice ako treba i na granice ... krivi smo što se nismo organizirali i prije ... sjetimo se Varšavske , radnice Kamenskog , Wukovara dolazak Tadića velikog mirotvorca :zao: ima toga još zato ne ponavljajmo greške nego AJMO NA PROSVJEDE .... uvjek smo bili NESLOMLJIVI takvi trebamo i ostati ... ZDS ... :palac:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Roda91 slažem se s tobom.Ali udruge koje dobivaju lovu iz proračuna ne žele izaći vam na ulice i tražit pravdu!

 

Predsjednici i vodstva istih imaju zapovijed odzgora-ako izađete nema vise "perja"!

 

Nažalost vodstva udruga su se prodala za šaku kunica.Slusam danas radio Kc i cujem da neke udruge neće izaći na prosvjed u subotu,kaj je za svaku osudu,a upravo te udruge dobivaju lovu iz DP-a.

Mislim da je zaključak logičan! ZDS!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dobro je netko napisao "odkada se bacamo EU pod jaja" pojačan je progon.

Danas gledam premjericu Vlade RH u Saboru i mogu samo zaključiti kako joj je svaka druga riječ vezana uz EU kao da joj je netko "mozak isprao".

Nakon smrti jedinog istinskog predsjednika Hrvatske domovine dr.Franje Tuđmana govorili su nam kako je on bio glavna prepreka približavanju EU a sada im ta Unija kaže kako će možda 2014.god uči u nju znači čitavih 15godina nakon smrti prvog hrvatskog predsjednika.

Kao povjesničar dr.Franjo Tuđman je kužio igru europskih i svjetskih mutikaša i znao je kako će se Hrvatsku na sve načine usporavati i kočiti te da je datum negdje zapisan i što god mi učinili prije tog određenog datuma nema nam ulaska.

Kada je presjednik dr.Franjo Tuđman nakon povratka sa liječenja iz SAD-a u zračnoj luci Zagreb govorio o "bijelo svjetskim mutikašama i stoki sitnog zuba" dobro je znao što priča i nažalost bio je u pravu.

Bijelo svjetske mutikaše i domaća #OOPS# sitnog zuba glavni su progonitelji hrvatskih branitelja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

zkova je napisao:

Roda91 slažem se s tobom.Ali udruge koje dobivaju lovu iz proračuna ne žele izaći vam na ulice i tražit pravdu!

 

Predsjednici i vodstva istih imaju zapovijed odzgora-ako izađete nema vise "perja"!

 

Nažalost vodstva udruga su se prodala za šaku kunica.Slusam danas radio Kc i cujem da neke udruge neće izaći na prosvjed u subotu,kaj je za svaku osudu,a upravo te udruge dobivaju lovu iz DP-a.

Mislim da je zaključak logičan! ZDS!

 

 

 

... pustimo udruge prodane duše izađimo ko branitelji , građani , pojedinci da bagra vidi da nemogu kupit dostojanstvo :zao: ... vidimo se u Koprivnici 29.01.2011 u 11h. na trgu .. ZDS .. :megafon:

 

...sjetimo se samo kad je " mrljo " htio okupit branitelje u Osijeku koliko ih se odazvalo :palacdolje: zato ovaj put glave skupa kao 90-tih :namiguje:

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjetitelj
This topic is now closed to further replies.


×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija