smokva3 objavljeno: 27. siječanj 2011. Dijeli objavljeno: 27. siječanj 2011. imam obrt u dvorišnoj zgradi i licencirane windowse na računalu u obrtu,, a sad umrežili smo sa računalom u kući. Pitanje: moram li i u kući imati licencirane windowse i ima li mi pravo ulaziti inspekcija u kuču ??? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
LordSpirit odgovoreno: 9. travanj 2011. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2011. Ne vjerujem da Vam odgovor koristi, zbog datuma objave, ali nekom drugom ce mozda dobro doci. Posto imate obrt cije je poslovanje u Vasoj zgradi inspekcija Vam ima pravo uci u kucu. Da imate firmu bilo bi drugacija situacija. Imali bi pravo uci samo u prostorije firme. Prilicno sam siguran da sam dao tocan odgovor ali ako netko zna suprotno molim nek me ispravi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.