Jump to content

pravomocna presuda - vidanje djeteta - molim savjet


napolitanka

Preporučene objave

  • 3 tjedna kasnije...

napolitanka je napisao:

Dobila sam presudu da bivsi muz moze vidati djete u CZSS jednom tjedno, presuda jos nije postala pravomocna, tek za 10 dana ce postati. Da li sam ja duzna onda sutra odvesti djete na taj susret?

 

Zbog takvih intencija bivše, od ove situacije sam pobjegao glavom bez obzira. Ja sam duboko uvjeren da biste dobili sudsko Rješenje za susrete i druženja dva puta tjedno po jedan sat sa vašim djetetom na krovu Zagrebčanke, ako bi to bila Vaša intencija da takvo Rješenje dobijete, jer je to jednostavno tako u Hrvatskoj, ali dokle?

 

Svakom normalnom čovjeku bi dosadio ovakav teror i poslao sve vas u neku stvar i otišao svojim putem. Ovo sa Zagrebčankom je fakat dobra stvar :smijeh: hi, hi, hi,

 

Sličnu situaciju sam imao i ja sa djetetom od 15 mjeseci, pa sam izdražao ovaj teror 4 mjeseca, a još je bio postupak brakorazvodne parnice. Ponovo sam se oženio i otišao iz ove situacije bez ikakve mogućnosti povratka, odnosno nisam više uopće dolazio na rasprave, pa su vjerojatno sudsko Riješenje objavili na oglasnoj ploči u kojem se nalaže da će Predlagatelj (HA, HA, HA) dijete viđati dva puta tjedno u prostorijama CZSS-a. Sada imam četvoro dijece iz drugog braka i odmah da Vam istinu kažem, da ih obožavam i volim, ali dijete koje je nekada bilo moje, više niti blizu mene i moje djece. To je sasvim sigurno reakcija koju vjerojatno očekujete od bivšeg supruga. U tome ćete uspjeti-garant!!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

bez obzira na rješenje suda i na pravomoćnost rješenja dite ima pravo na susrete i druženja s roditeljem s kojim ne živi, a vi kao roditelj kojemu je dite povjereno na zajednički život...ste dužni to i omogućiti djetetu.koliko je dite staro, zbog čega se susreti odvijaju u prostorijama CZSS i zbog čega je 1 tjedno????

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Dijete možete odvesti na susret ako imate tako dogovoreno sa CZSS-om i ocem djeteta, to sve ovisi o vama,ali pošto će pravomoćna presuda biti tek za 10 dana, niste dužni.

 

Očito je da se susreti odvijaju pod nadzorom u prostorijama CZSS-a jednom tjedno jer je to tako najbolje za djete. Stvarno ne razumijem sva ova nepotrebna pitanja: zašto jednom tjedno, zašto u prostorijama CZSS? Postoji mnoge mogućnosti zašto...

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Iz njenog posta nije vidljivo koji je razlog da su djetetu uskraćena njegova legitimna prava na način da se susreti sa drugim roditeljem, ocem, odvijaju u Centru za socijalnu skrb, jednom tjedno.

 

"I da, ako se susreti odvijaju u CZSS-u, to je većinom zbog toga što je otac osuđeni zlostavljač!!!"

 

Ovo je samo djelomično točno jer svjedoci smo brojnih slučajeva gdje nadležni Centar daje preporuku da se odredi nadzor i odvijanje susreta u Centru temeljem manipulacije od strane jednog roditelja u većini slučajeva majke, te sustav šikanira lažno optuženog roditelja i dijete, a pravi nasilnici im šeću po ulici i od njih ne mogu nikoga zaštititi.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ako istinski želite nekome pomoći onda odgovorite na postavljeno pitanje ili šutite, ili tražite pojašnjenje ili pročitajte prijašnje postove dotične osobe koja pita pa će vam situacija biti jasnija. ne lupajte odmah đonom. to se prvenstveno odnosi na i346 i kaktusa za koje se iskreno nadam da nisu kao suprug od napolitanke.

napolitanki bi savjetovao da postupa po dosadašnjem (važečem) rješenju ili presudi, do pravomoćnosti novog rješenja ili presude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija