ivololaribar objavljeno: 16. ožujak 2011. Dijeli objavljeno: 16. ožujak 2011. Pitanje postavljam jer imam dojam da sam ja jedini hrvatski branitelj i dragovoljac koji nije u mirovini. Nakon što sam dva puta odbijen na prvostupanjskoj komisiji i sada treći put čekam poziv za komisiju mišljenja sam da je Rojs dobro rekao kada je izjavio,,Tko je jamio-jamio,,. Imam PTSP(F62.0,F43.1,F 41.2,F 22),nalaze od ortopeda,neurologa,neurokirurga,dnevne bolnice,lani sam operirao kralježnicu,sada za mjesec dana ponovo moram na operaciju kralježnice po drugi put i mislim da će opet biti odbijenica.NEMAM HRVI. Ima li tko kakvih friških iskustava sa prvostupanjske komisije,jeli bio tko i kako je prošao. Znam da nemogu dobiti vojnu mirovinu već samo civilnu invalidsku,ali i ta bi mi dala neku satisfakciju jer više nisam sposoban za fizički rad. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvonemarkus odgovoreno: 16. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. ivololaribar dojam je krivi ima nas još dosta pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Antonio1968 odgovoreno: 16. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. Oprosti ali " tko je jamio ,jamio je " se ne odnosi na branitelje nego na lopove , necija invalidnost i radna nesposobnost nema veze sa kradjom. Ne treba to poistovjecivati sa braniteljskom populacijom jer po tvom ispada da su branitelji " jamili " Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivololaribar odgovoreno: 16. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. solomon,nisam mislio da su branitelji lopovi ni da su ,,jamili,, nego sam mislio na to da se ovi iz komisije ponašaju kao da su svi preostali branitelji lažni i djele odbijenice po kratkom postupku. uostalom, šta bi vi pomislili da vam doktor na komisiji kaže ,,JEBI SE,,kada sam mu rekao da nemam HRVI. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apollon odgovoreno: 16. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 16. ožujak 2011. ivololaribar je napisao: solomon,nisam mislio da su branitelji lopovi ni da su ,,jamili,, nego sam mislio na to da se ovi iz komisije ponašaju kao da su svi preostali branitelji lažni i djele odbijenice po kratkom postupku. uostalom, šta bi vi pomislili da vam doktor na komisiji kaže ,,JEBI SE,,kada sam mu rekao da nemam HRVI. Ako ti je to netko iz komisije doslovno rekao,preostaje ti pritužba na rad komisije pri MOBMS-u Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ivololaribar odgovoreno: 18. ožujak 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. i šta onda kada podnesem pritužbu na njihov rad,pa treba opet za 6 mjeseci doći na komisiju kod tih istih. samo sam želio da čujem mišljenje ljudi koji su u posljednje vrijeme bili na komisiji i da kažu jesu li dobili invalidnost ili su glatko odbijeni. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Kompa odgovoreno: 18. ožujak 2011. Dijeli odgovoreno: 18. ožujak 2011. ivololaribar je napisao: Pitanje postavljam jer imam dojam da sam ja jedini hrvatski branitelj i dragovoljac koji nije u mirovini. Nisi jedini, naprotiv u večini si jer je samo negdje oko 45 000 branitelja u mirovini i negdje oko 15 000 drugih korisnika tzv. braniteljskih mirovina. Znači od broja 500 000 branitelja samo ih oko 45 000 prima tzv. braniteljsku ili vojnu mirovinu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.