Jump to content

ravnatelj ili ne kad sam na porodiljnom


trivial13

Preporučene objave

Molim za pomoć,

odgojiteljica sam i ravnateljica u istom vrtiću. Planiram porodiljni. Naravno, neću raditi kao odgajateljica ali me zanima da li imam pravo biti ravnateljica pošto taj dio posla mogu obavljati. Da li imam pravo kao ravnateljica koristiti svoj službeni potpis ili je nužno raspisivanje natječaja za zamjenu do povratka sa porodiljnog - kako me lokalna uprava uvjerava da je nužno. Hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Za obavljanje tog posla potrebno zadovoljiti uvjet punog radnog vremena tako da nema govora o tome da ne bi trebalo formalno provesti postupak na kojem inzistira vlasnik i osigurati zamjenu.

 

Nemate potrebe koristiti u to vrijeme nikakve pečate jer ćete u to vrijeme imati "drugog posla" zbog kojeg ćete i dobivati nadoknadu plaće, pa se eto usredotočite na nešto ljepše od pečatiranje listova papira.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

pošto je riječ o malom vrtiću koji broji manje od 200 djece, radno vrijeme ravnatelja je 0,25. ne traži se i ne prima na puno radno vrijeme. Lokalna samouprava kaže - ako sam na porodiljnom da nisam ravnateljica. Meni je to malo čudno jer ako sam išla kada na bolovanje - ne traži se zamjena, ako sam na godišnjem-ne traži se zamjena. prihvaćam da je to možda i drugačije ali me jako zanima da li je stvarno nužno raspisivanje natječaja i traženje zamjene za vrijeme porodiljnog. ??? gubim li zbilja za to vrijeme pravo na službeni potpis?

hvala!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija