iniuria objavljeno: 19. travanj 2011. Dijeli objavljeno: 19. travanj 2011. Imam priliku zbog niskog najma iznajmiti caffe bar( mjesečno plaćanje).Po struci sam trgovac pa me zanima ako bih ja radila jednu smjenu koga moram zaposliti s obzirom da nisam ja ugostitelj?Nemam obrt. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
gogl odgovoreno: 24. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 24. listopad 2013. možeš otvoriti obrt na svoje ime ali zaposliti stručnu osobu znači konobara kao poslovođu Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
KronicnaStranka odgovoreno: 25. listopad 2013. Dijeli odgovoreno: 25. listopad 2013. Meni se čini da vi želite unajmiti, a ne iznajmiti lokal. Ispričavam se zbog cjepidlačenja, ali pogrešno izražavanje vam može smanjiti broj odziva na upit, jer vam se neće javiti oni koji bi se javili u suprotnom slučaju budući da neće shvatiti upit. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.