Jump to content

Ovrha na naknadu popisivaču stanovništva !?


ogard

Preporučene objave

Poštovani,

imam 55 godina i na zavodu za zapošljavanje bio sam prijavljen cca 2 godine, pošto nisam imao nikakva primanja prijavio sam se za popisivača i fala bogu prošao! Posao sam korektno odradio i predao im broj tekućeg računa na koji da mi isplate naknadu (~3000 kn). Naknadno sam u banci doznao da mi je račun blokirala ZABA zbog duga od 4500 kn, što je točno i želim to vratiti čim prije. U FINI sam podnio zahtjev da mi se dio zarade oslobodi (2/3) mislim po članku 92 ovršnog zakona kako bi barem nekako progurao mjesec, ali oni su mi telefonski odgovorili da po zakonu to nije moguće i da će mi cijela uplata biti blokirana !?

I ETO NAKON ŠTO ME JE DRŽAVA PREVARILA, brisanje sa zavoda, rad bez ikakvog ugovora, sad mi ne daju ni dio zarade barem za nekakvu osnovnu egzistenciju.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

ima nas dosta takvih slucajeva moja kordinatorica je kontaktirala zagreb i dobila odgovor da njih to ne interesira da se radi po zakonu skupio sam dosta popisivaca kojima preti ovrha na naknadu i konzultirao sam se sa odvjetnikom za pokretanje tuzbe ukoliko bude pravne osnove a koje ima vec u samom ovrsnom zakonu i po ustavnom pravu gradjana rh

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija