Delta70 objavljeno: 16. lipanj 2011. objavljeno: 16. lipanj 2011. postovani,voda do grla,mogu li cijelu mirovinu staviti pod kredit ,voljan potoisati javno biljeznicku potvrdu o davanju suglasnosti,moze li to gdje da se napravi,znam da se prije moglo,pomagajte.pozdrav Citiraj
vukovar odgovoreno: 16. lipanj 2011. odgovoreno: 16. lipanj 2011. Nije mi jasno da li hoćeš da ti legnu na cijelu mirovinu ili nećeš,nisam baš skužio,pišeš brzopleto,polako objasni što hoćeš Citiraj
ecwashere odgovoreno: 17. lipanj 2011. odgovoreno: 17. lipanj 2011. mislim da NE (a i dobro da je tako) Citiraj
Delta70 odgovoreno: 17. lipanj 2011. Autor odgovoreno: 17. lipanj 2011. ja bio htio da mi cijela mirovina legne pod kredit, Citiraj
apollon odgovoreno: 17. lipanj 2011. odgovoreno: 17. lipanj 2011. Ja bi htio da budem predsjednik RH ali nitko neče glasat za mene.Za svaki kredit preko banke trebaš potvrdu o visini mirovine od HZMO.Niti banka niti HZMO nebi to dopustili jer nije dopušteno zakonski.E sad ako ti uzimaš kredite preko raznoraznih oglasa,možeš ti ostati i bez svega a ne samo cijele mirovine. Citiraj
bovu odgovoreno: 17. lipanj 2011. odgovoreno: 17. lipanj 2011. cijela mirovina može otići na otplatu kredita samo ako se kredit naplaćuje ovrhom. ovrha ima prednost naplate u odnosu na administrativnu zabranu. Citiraj
Delta70 odgovoreno: 17. lipanj 2011. Autor odgovoreno: 17. lipanj 2011. to je moj problem hocu li ja ostati bez icega,teoretski ,jel mogu dici dio kredita po zakonu u banci,a ostatak u nekoj stednoj kreditnoj zadruzi Citiraj
apollon odgovoreno: 17. lipanj 2011. odgovoreno: 17. lipanj 2011. Digni dio kredita u banci koji možeš ostvariti a nakon toga idi u štedno kreditnu zadrugu ili nazovi jedan od onih masu telefonskih brojeva u kojima se nude krediti,brzi,isti dan,bez obziran na HROK,ekspresni i kako se več zovu.Sve je to danas lako ostvarivo.Imaš pune oglasnike i reklame po svim stupovima u zemlji za takve kredite.Oni te neče pitati za ovaj kredit u banci Citiraj
vukovar odgovoreno: 18. lipanj 2011. odgovoreno: 18. lipanj 2011. ostat ćeš bez novca,imovine pokretne i nepokretne ,te ćeš kad se uvališ još dublje psovati državu i vladu i sve branitelje zato što si se svjesno uvukao u dug. Svaka čast na ovakvim razmišljanjima. Citiraj
apollon odgovoreno: 18. lipanj 2011. odgovoreno: 18. lipanj 2011. Čovjek mora da je očajan kad ima takve planove.Nažalost,nije jedini.Sigurno ima jako puno branitelja koji su u takvoj situaciji.Sve je to žalosno i priznajem da sam i sam napisao pomalo arogantan post no svaki čovjek ima pravo na odlučivanje o svom životu.Danas se je lako zadužiti do grla pa se nadam da kolega neče imati veče probleme sa tim.Iza svega se krije ljudska tragedija. Citiraj
zvonemarkus odgovoreno: 18. lipanj 2011. odgovoreno: 18. lipanj 2011. nije odrađena cenzura pošteno slijedeći koji budu čitali neće znati o čemu se radi mada se slažem da je krenulo u pogrešnom smjeru pozdrav Citiraj
Delta70 odgovoreno: 18. lipanj 2011. Autor odgovoreno: 18. lipanj 2011. slazem se,ja sam trazio savjet,znaci ako netko nema nemoram ni ja imati,to je sreca,sposobnost,sta treba da se ja odreknem stana zato stó /neki/ nemaju jesti,apsurdno,jel nije tako Citiraj
Mrljavac odgovoreno: 19. lipanj 2011. odgovoreno: 19. lipanj 2011. Tema premještena u podforum Ovrhe i ovršni postupci. Citiraj
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.