Jump to content

cijela vojna mirovina pod kredit

Preporučene objave

objavljeno:

postovani,voda do grla,mogu li cijelu mirovinu staviti pod kredit ,voljan potoisati javno biljeznicku potvrdu o davanju suglasnosti,moze li to gdje da se napravi,znam da se prije moglo,pomagajte.pozdrav

odgovoreno:

Ja bi htio da budem predsjednik RH ali nitko neče glasat za mene.Za svaki kredit preko banke trebaš potvrdu o visini mirovine od HZMO.Niti banka niti HZMO nebi to dopustili jer nije dopušteno zakonski.E sad ako ti uzimaš kredite preko raznoraznih oglasa,možeš ti ostati i bez svega a ne samo cijele mirovine.

odgovoreno:

Digni dio kredita u banci koji možeš ostvariti a nakon toga idi u štedno kreditnu zadrugu ili nazovi jedan od onih masu telefonskih brojeva u kojima se nude krediti,brzi,isti dan,bez obziran na HROK,ekspresni i kako se več zovu.Sve je to danas lako ostvarivo.Imaš pune oglasnike i reklame po svim stupovima u zemlji za takve kredite.Oni te neče pitati za ovaj kredit u banci

odgovoreno:

ostat ćeš bez novca,imovine pokretne i nepokretne ,te ćeš kad se uvališ još dublje psovati državu i vladu i sve branitelje zato što si se svjesno uvukao u dug.

Svaka čast na ovakvim razmišljanjima.

odgovoreno:

Čovjek mora da je očajan kad ima takve planove.Nažalost,nije jedini.Sigurno ima jako puno branitelja koji su u takvoj situaciji.Sve je to žalosno i priznajem da sam i sam napisao pomalo arogantan post no svaki čovjek ima pravo na odlučivanje o svom životu.Danas se je lako zadužiti do grla pa se nadam da kolega neče imati veče probleme sa tim.Iza svega se krije ljudska tragedija.

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i kasnije se registrirati. Ako imate korisnički račun na ovom portalu, prijavite se ovdje kako bi objavljivali s tim korisničkim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

• Napravi novi...

Važna informacija