bare objavljeno: 16. lipanj 2011. Dijeli objavljeno: 16. lipanj 2011. postovani,voda do grla,mogu li cijelu mirovinu staviti pod kredit ,voljan potoisati javno biljeznicku potvrdu o davanju suglasnosti,moze li to gdje da se napravi,znam da se prije moglo,pomagajte.pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 16. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2011. Nije mi jasno da li hoćeš da ti legnu na cijelu mirovinu ili nećeš,nisam baš skužio,pišeš brzopleto,polako objasni što hoćeš Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ecwashere odgovoreno: 17. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2011. mislim da NE (a i dobro da je tako) Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare odgovoreno: 17. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2011. ja bio htio da mi cijela mirovina legne pod kredit, Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apollon odgovoreno: 17. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2011. Ja bi htio da budem predsjednik RH ali nitko neče glasat za mene.Za svaki kredit preko banke trebaš potvrdu o visini mirovine od HZMO.Niti banka niti HZMO nebi to dopustili jer nije dopušteno zakonski.E sad ako ti uzimaš kredite preko raznoraznih oglasa,možeš ti ostati i bez svega a ne samo cijele mirovine. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 17. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2011. cijela mirovina može otići na otplatu kredita samo ako se kredit naplaćuje ovrhom. ovrha ima prednost naplate u odnosu na administrativnu zabranu. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare odgovoreno: 17. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2011. to je moj problem hocu li ja ostati bez icega,teoretski ,jel mogu dici dio kredita po zakonu u banci,a ostatak u nekoj stednoj kreditnoj zadruzi Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apollon odgovoreno: 17. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 17. lipanj 2011. Digni dio kredita u banci koji možeš ostvariti a nakon toga idi u štedno kreditnu zadrugu ili nazovi jedan od onih masu telefonskih brojeva u kojima se nude krediti,brzi,isti dan,bez obziran na HROK,ekspresni i kako se več zovu.Sve je to danas lako ostvarivo.Imaš pune oglasnike i reklame po svim stupovima u zemlji za takve kredite.Oni te neče pitati za ovaj kredit u banci Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
vukovar odgovoreno: 18. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2011. ostat ćeš bez novca,imovine pokretne i nepokretne ,te ćeš kad se uvališ još dublje psovati državu i vladu i sve branitelje zato što si se svjesno uvukao u dug. Svaka čast na ovakvim razmišljanjima. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
apollon odgovoreno: 18. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2011. Čovjek mora da je očajan kad ima takve planove.Nažalost,nije jedini.Sigurno ima jako puno branitelja koji su u takvoj situaciji.Sve je to žalosno i priznajem da sam i sam napisao pomalo arogantan post no svaki čovjek ima pravo na odlučivanje o svom životu.Danas se je lako zadužiti do grla pa se nadam da kolega neče imati veče probleme sa tim.Iza svega se krije ljudska tragedija. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
zvonemarkus odgovoreno: 18. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2011. nije odrađena cenzura pošteno slijedeći koji budu čitali neće znati o čemu se radi mada se slažem da je krenulo u pogrešnom smjeru pozdrav Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bare odgovoreno: 18. lipanj 2011. Autor Dijeli odgovoreno: 18. lipanj 2011. slazem se,ja sam trazio savjet,znaci ako netko nema nemoram ni ja imati,to je sreca,sposobnost,sta treba da se ja odreknem stana zato stó /neki/ nemaju jesti,apsurdno,jel nije tako Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 19. lipanj 2011. Dijeli odgovoreno: 19. lipanj 2011. Tema premještena u podforum Ovrhe i ovršni postupci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.