Jump to content

cijela vojna mirovina pod kredit


Delta70

Preporučene objave

Ja bi htio da budem predsjednik RH ali nitko neče glasat za mene.Za svaki kredit preko banke trebaš potvrdu o visini mirovine od HZMO.Niti banka niti HZMO nebi to dopustili jer nije dopušteno zakonski.E sad ako ti uzimaš kredite preko raznoraznih oglasa,možeš ti ostati i bez svega a ne samo cijele mirovine.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Digni dio kredita u banci koji možeš ostvariti a nakon toga idi u štedno kreditnu zadrugu ili nazovi jedan od onih masu telefonskih brojeva u kojima se nude krediti,brzi,isti dan,bez obziran na HROK,ekspresni i kako se več zovu.Sve je to danas lako ostvarivo.Imaš pune oglasnike i reklame po svim stupovima u zemlji za takve kredite.Oni te neče pitati za ovaj kredit u banci

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Čovjek mora da je očajan kad ima takve planove.Nažalost,nije jedini.Sigurno ima jako puno branitelja koji su u takvoj situaciji.Sve je to žalosno i priznajem da sam i sam napisao pomalo arogantan post no svaki čovjek ima pravo na odlučivanje o svom životu.Danas se je lako zadužiti do grla pa se nadam da kolega neče imati veče probleme sa tim.Iza svega se krije ljudska tragedija.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija