anaosijek objavljeno: 9. kolovoz 2011. Dijeli objavljeno: 9. kolovoz 2011. Pozdrav, molim pomoć. Magistrirala sam na EFOS-u , stečena VSS magistra ekonomije. Imam mogućnost volontiranja u nekom odjelu Županije ili Grada s tim da me Zavod za zapošljavanje financira sa 1600kn mjesečno, dok grad ništa. Nakon godinu dana voolontiranja tj.pripravništva moram polagati državni ispit pa je moje pitanje sljedeće - ukoliko me odjel u kojem ću raditi ne odluči ostaviti kao redovnog zaposlenika da mi moram taj ispit polagati ili ne? Dakle ako se nakon pripravničkog ne zadržavam u javnoj službi za rad jesam li dužna polagati ga ili ne... Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ellie odgovoreno: 9. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 9. kolovoz 2011. Mislim da moraš. A zašto ne bi polagala dsi? TO ti svakako može bit prednost akos e misliš zapošljavat u državnim firmama. A i imaš nešto za dodat u životopis Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobby80 odgovoreno: 11. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 11. kolovoz 2011. Bok!! zanima me dal je netko od vas volontera(str. osposobljavanje za rad)već polagao dsi i kad su vas pozvali na ispit, prije završetka programa ili možemo pristupiti tek kad protekne god. dana vježbeničkog.. thanks Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ginn odgovoreno: 16. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 16. kolovoz 2011. počela sam raditi prema ovom programu u 10mj prošle godine tako da mi uskoro ističe ugovor. prijavu za DSI sam poslala sredinom 7mj, tako da sad čekam poziv. poseban dio mi se odnosi na financije, i iako kao otpilike znam što mi treba, ne znam što TOČNO... znam da se poseban dio odnosi na posao koji radim, no međutim, kako sam prošla gotovo cijeli financijski odjel na poslu, ne znam da li ima nešto općenito što pitaju ili se baš usredotoče na opis posla koji im se pošalje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvijal odgovoreno: 16. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 16. kolovoz 2011. Bok! I ja sam počela volontirati prošle godine u 10. mjesecu, prijavu sam poslala krajem šestog i dobila sam poziv za 10.9.što znači da na dsi idem prije isteka godine dana...:)Držite fige! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ljkuki odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Zašto ne položiti državni stručni ispit?! Dobro ga je imati, zašto ne?! Ja sam na stručnom osposobljavanju za rad bez zasnivanja radnog odnosa u općini, evo već 2 mj. i super mi je. zanima me da li je stručni potrebno položiti unutar tih godinu dana ili se može položiti i poslije? Da li je netko bio na državnom stručnom ispitu, posebni dio jedinica lokalne samouprave všs? Iskustva molim! Nova sam ovdje na forumu i mogu reći da je ODLIČAN!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ina_28 odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2011. pozdrav svima! ja sam volonter-pripravnik od 11. mjeseca prošle godine. koliko sam ja informirana mi smo obavezni položiti državni stručni ispit u roku 3 mjeseca od istega godine dana ili u smo u protivnom dužni vratiti sve isplaćene naknade. pozdrav! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ina_28 odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2011. u svakomm slučaju si obavezna položit državni ispit! najklasnije 3 mjeseca nakon isteka odrađene godine dana! pozz Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bobby80 odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2011. I ja sam isto od 11. mj. prošle godine.. jesi dobila poziv?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slika100 odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2011. silvijal je napisao: Bok! I ja sam počela volontirati prošle godine u 10. mjesecu, prijavu sam poslala krajem šestog i dobila sam poziv za 10.9.što znači da na dsi idem prije isteka godine dana...:)Držite fige! Također volontiram od 10. mjeseca, a prijavu sam poslala već krajem 4. mjeseca. nisam dobila poziv, pa me lagano uhvatila panika nakon što sam ovo gore pročitala. dali je moguće da su zagubili moju prijavu? ili da mi iz nekog razloga nije uručen poziv?? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvijal odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 23. kolovoz 2011. Nazovi ministarstvo i pitaj jesu li zaprimili prijavu.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
slika100 odgovoreno: 24. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 24. kolovoz 2011. Sve je okej, ispit mi je 17.9.! pitanje za sve - koliko dana godišnjeg/slobodnih dana si planirate uzeti za učenje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ardiana odgovoreno: 28. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 28. kolovoz 2011. Pozz, trebala bih početi s volontiranjem u 9.mjesecu, kao profesorica matematike. Možete li mi reći kako i gdje se prijavljuje za državni ispit i gdje se može naći popis svega što moram znati. Hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvija_05 odgovoreno: 30. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2011. Zanima me da li volonteri/pripravnici sami plaćaju polaganje državnog stručnog ispita ili će poslodavac to isplaćivati? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Ginn odgovoreno: 30. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 30. kolovoz 2011. Poslodavac plaća prvi odlazak na polaganje, a ukoliko padneš, onda tek ti plaćaš. Da li netko zna, da li postoje još uvijek pripreme, tj seminari za polaganje DSI-a? -ali za državnu upravu, ono što se prijavljuje preko Akademije je za lokalnu i područnu samoupravu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
silvija_05 odgovoreno: 31. kolovoz 2011. Dijeli odgovoreno: 31. kolovoz 2011. Tu imaš sve o seminaru: http://ald.hr/index_files/Page847.htm Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ina_28 odgovoreno: 8. rujan 2011. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2011. možeš li molim te nakon ispita napisati dojmove i iskustvo sa ispita? sretno!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
ina_28 odgovoreno: 8. rujan 2011. Dijeli odgovoreno: 8. rujan 2011. silvijal je napisao: Bok! I ja sam počela volontirati prošle godine u 10. mjesecu, prijavu sam poslala krajem šestog i dobila sam poziv za 10.9.što znači da na dsi idem prije isteka godine dana...:)Držite fige! silvijal možeš li molim te nakon ispita napisati dojmove? sretno!!!! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.