Jump to content

alimentacija


vikta-lucija

Preporučene objave

vece,imam pitanje za nekog tko zna,ukratko,otac sam dvogodisnje djevojcice,koju rijetko vidjam jer majka joj rijetko ima vremena,imam pravo vidjanja jednom tjedno po dva sata uz nadzor,posto nismo bili vjencani a djete je malo,dijete vec nisam vidio vise od tri mjeseca,nadzornik neko vrijeme nije mogao odrzavat susrete,nakon toga mi je kcer poslana s maminim roditeljima na godisnji bez znanja mene i nadzornika,pa opet neko vrijeme nije mogao nadzornik,pa nakon toga djetetova majka je odvela djete sa sobom na godisnji,i tako je proslo gotovo 4mjeseca,centar mi go0vori da ne mogu tu nista,da trazim novog nadzornika,to bi trajalo ,itd...redovito placam alimentaciju u iznosu od 800kn,ali u zadnje vrijeme sam upao u financijske probleme,nemam dovoljno novca za alimentaciju pa sam poceo placati manje iznose,zanima me dali mogu tako radit,dali cu imati kakve probleme radi toga,jednostavno trenutno nemam mogucnosti placati vise a ne zelim pravne probleme!hvala unaprijed na odgovorima,pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nadam se da griješim, ali mi se čini vama kao da odgovara ovakva situacija da malo ne viđate dijete kako bi našli opravdanje za manje uplate alimentacije.

Susreti i druženja i alimentacija legitimna su prava djeteta koja se ne smiju uvjetovati, niti ovim redosljedom kako sam napisao niti obrnutim.

Što ste poduzeli kako bi djetetu omogućili njegovo pravo na susrete sa vama?

 

Što se tiče alimentacije, ako postoji sudska odluka, ona se mora poštivati do drugačije odluke suda. Ne može se mijenjati kako kome padne na pamet, a to znači da ako ste bez posla to vas ne oslobađa obveze uzdržavanja.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija