mirjana79 objavljeno: 9. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2012. Da li mi netko može odgovoriti na pitanje. Suprug i ja smo dobili materijal za obnovu kuće, on 35 kvadrata a ja i dvoje djece po 10 kvadrata.treće dijete nije dobilo ništa jer se kasnije rodilo. Pošto smo se rastali i ja sam potpisala da se odričem dijela svoje kuće iako nije kuća glasila na mene.Dvoje djece je pripalo meni( jedno za koje je dobio materijal i jedno za koje nije) i sad me zanima ako bivši suprug proda kuću da li mora isplatiti odnosno da li mora djeci njihov dio staviti na knjižicu..molim Vas odgovor... hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 9. svibanj 2013. Dijeli odgovoreno: 9. svibanj 2013. Puno se toga mora,ali se neispostuje,zbog cega i nastaje spor koji se rjesava u parnici. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.