noviv objavljeno: 9. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 9. travanj 2012. Studentica sam 1.godine redovnog fakulteta.Roditelji su mi rastavljeni već 16 godina.Moj otac tih 16 godina redovito uplaćuje alimentaciju na mamin račun,ali nažalost već par godina ja od te alimentacije ne vidim ni kunu.Da li je moguće da se ta alimentacija počinej uplaćivati na moj račun? Koji su mi papiri potrebni.Je li potrebna suglasnost majke? Unaorijed hvala. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
buma odgovoreno: 9. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2012. Naravno da može, on je obvezni prema tebi, a ne majci...majka ti je bila zakonski zastupnik do punoljetnosti. Pogledaj malo Obiteljski zakon, a možeš i dogovoriti se s ocem da tebi plaća, jer ga tvoja mama više ne može ni tužiti nego samo ti ... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
dubravko1 odgovoreno: 9. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2012. noviv je napisao: Studentica sam 1.godine redovnog fakulteta.Roditelji su mi rastavljeni već 16 godina.Moj otac tih 16 godina redovito uplaćuje alimentaciju na mamin račun,ali nažalost već par godina ja od te alimentacije ne vidim ni kunu.Da li je moguće da se ta alimentacija počinej uplaćivati na moj račun? Koji su mi papiri potrebni.Je li potrebna suglasnost majke? Unaorijed hvala. Lijepo molim da se obrati pozornost na ovaj post koji pokazuje kome idu pare od alimentacije,majka uživa alimentaciju kćer ništa ne dobiva a jako dobro plaćeni djelatnici takozvanih SS centara ne rade svoj posao...ALIMENTACIJA NE SLUŽI ZA UZDRŽAVANJE ŽENA NEGO DJECE.... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 9. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 9. travanj 2012. ocu poslati dopis (preporučeni i sa povratnicom )sa brojem tekučeg računa na koji će uplaćivati alimentaciju . predhodni dogovor nebi škodio. i od majke tražiti dio za zajedničko uzdržavanje (alimentaciju). Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Gringo odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. Kao što je i bovu napisao traži i od majke dio za uzdržavanje i neka ti oboje uplaćuju na tvoj račun. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
noviv odgovoreno: 10. travanj 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. Nažalost dogovor nije moguć.Pokušala sam već par puta.Znači mogu se dogovriti s tatom iako se njemu to oduzima automatski od plaće i mami dospijeva na račun.Ne treba mi nikakva sudska presuda?Tražila sam u obiteljskom zakonu,ali nisam ništa našla. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
murphyijevzakon odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. Djevojka ima pravo na alimentaciju ,ali nigdje nije rečeno da li živi sama. Ako se školuje i živi sama , Ok , ali ako ne živi ? Malo ste ubrzali sa savjetima da se otvaraju računi , a ne znate cijelu situaciju. Alimentacija nije džeparac . Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario-sb odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. noviv je napisao: Studentica sam 1.godine redovnog fakulteta.Roditelji su mi rastavljeni već 16 godina.Moj otac tih 16 godina redovito uplaćuje alimentaciju na mamin račun,ali nažalost već par godina ja od te alimentacije ne vidim ni kunu.Da li je moguće da se ta alimentacija počinej uplaćivati na moj račun? Koji su mi papiri potrebni.Je li potrebna suglasnost majke? Unaorijed hvala. Da je ova lijepa naša pravna i pravedna država, ja bih ti preporučio da se obratiš onima koji su za to nadležni i kojima je posao da ovakve stvari ŽURNO rješavaju, a to je CZSS. S obzirom, da ova naša država ne vodi pravu brigu o vama "djeco", niti se trudi da oni koji trebaju rješavati i odgovarati za vas, rade svoj posao kako treba i za njega odgovaraju a za koji su itekako dobro plaćeni a to je, ponavljam famozni, svemoćni, nedodirivi,... CZSS, ne možeš od aktivista legalisa niti očekivati puno bolje i kvalitetnije odgovore od ovih koje si ih dobila. sory ! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. za pravilan savjet treba otići kod odvjetnika sa svom potrebitom dokumentacijom i određenom količinom novca za savjet. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mario-sb odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. bovu je napisao: za pravilan savjet treba otići kod odvjetnika sa svom potrebitom dokumentacijom i određenom količinom novca za savjet. ako, djevojci, koja možda nema niti za dobar gablec niste mogli nešto bolje predložiti, niste morali niti ovo. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
bovu odgovoreno: 10. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 10. travanj 2012. mario-sb je napisao: bovu je napisao: za pravilan savjet treba otići kod odvjetnika sa svom potrebitom dokumentacijom i određenom količinom novca za savjet. ako, djevojci, koja možda nema niti za dobar gablec niste mogli nešto bolje predložiti, niste morali niti ovo. djevojka koja ima pravo na alimentaciju ima pravo na besplatnog odvjetnika Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
mamasanja odgovoreno: 16. lipanj 2013. Dijeli odgovoreno: 16. lipanj 2013. U potpunosti podupirem ovu izjavu.Pitaj boga na kaj mama troši,a dijete bez kune u džepu... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.