fookfeder objavljeno: 13. travanj 2012. Dijeli objavljeno: 13. travanj 2012. Imam po toj temi 2 pitanja: 1. Rješenjem Upravnog suda u Zagrebu, susjed je obavezan srušiti dio objekta koji je sagrađen na mom dvorištu. Građevinska inspekcija mu je naložila rušenje, on se žalio Upravnom sudu koji mu odbija žalbu. Prošlo je 6 mjeseci od Rješenja Suda, on ne poduzima ništa. Što slijedi nakon njegovog odbijanja naloga Građevinske inspekcije? 2. Isti susjed odbija podnošenje prijave zbog nelegalnog građenja, i kaže da što njega briga za to,moje pitanje: Što će se desiti onima koji nisu podnijeli zahtjev za legalizaciju bespravne gradnje. Zahvaljujem na odgovoru. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
petpetica odgovoreno: 13. travanj 2012. Dijeli odgovoreno: 13. travanj 2012. Editirao modrator i to zbog prostatluka. Poslao sam vam privatnu poruku sa upozorenjem. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.