Jump to content

Pozivi sa nepoznatog broja


Usamljena

Preporučene objave

Prije nešto više od godine dana počeli su stizati pozivi sa nepoznatog broja na moj mobitel. Nikad mi se nitko nije javio niti su ti pozivi ostali zabilježeni na mobitelu. Pozivi su bili gotovo uvijek u vrijeme kada sam bila na putu za posao ili kad sam se vračala. Kako se često vraćam vrlo kasno osječala sam se jako nelagodno, tim više što je to počelo nekoliko mjeseci nakon nestanka moj svekrve i nakon privatne istrage koju je moj suprug uz moju pomoć pokrenuo.

Na policiji su rekli da na ispisu moga operatera također nisu zabilježeni i mene uvjeravali da mi mobitel ne radi kako treba. Pozivi su prestali negdje u 3. ili 4. mj. Nedavno sam otkrila sasvim slučajno da imam otvoren profil na jednoj društvenoj mreži i da sad ne idem u detalje( kako i zašto, imam razloge), tražila od admina moj ispis spajanja na mrežu. I BINGO!!! Nekoliko spajanja ( uspoređivali smo sa ispisom T- coma i ispisom iz kompjutera) bilo je u vrijeme kad sam debelo spavala a računalo je bilo isključeno. Pošto je jedan od poziva ( a prema adminu bilo ih je puno) otišao mojoj nečakinji koja ima 13 g. meni je puknuo film. Radi se o pozivima za spajanje na mrežu i pronalazak partnera, jasno vam je da sam poludjela, osim toga imala sam stvarnih problema sa nekim osobama zbog poziva koje nisam ja poslala. I opet ja na policiju i lijepo mi kažu :nema elemenata kaznenog djela. Račun e pošte mi hakiran, netko otvara profil u moje ime i šalje hrpu pozivnica ne znam ni ja kome ( znam za supruga, kćer, nečakinju i još neke osobe)....i nikom ništa. I dva dana nakon razgovora na policiji opet anonimni poziv na mobitel. E sad vi meni recite: pod što bi se ovo moglo svesti? Uznemiravanje? Nije kazneno djelo( tako veli gospon policajac) .Krađa identiteta? Ma kaj god ! A što je najgore u svemu, vjerujem da iza ovog svega stoji ista osoba ( ne mogu vam navesti razloge zbog kojih tako mislim i vjerujem) i ja joj jednostavno ne mogu ništa. Molim za neki savjet ili barem komentar!

I oprostite ako sam bila malo konfuzna, sve me to izbacilo iz takta. Hvala i pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 godina kasnije...

Poštovani,

 

dobila sam navodno policijski poziv, imenovali su osobu koju traže, kada sam im rekla da ja nisam ta osoba, tražili su moje podatke. rekli su da je vezano uz moj mobitel (koji je kupljen preko njuškala, ali s garancijom i računom), odnosno broj. znate li možda o čemu se može raditi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija