delpins objavljeno: 7. prosinac 2012. Dijeli objavljeno: 7. prosinac 2012. Smije li profesor oduzeti mobitel uceniku iako ucenik na to ne pristaje? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nonamee odgovoreno: 7. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. Smije li profesor oduzeti mobitel uceniku iako ucenik na to ne pristaje? Banalno je uopće raspravljati o ovome! Sugestija: Hajde malo pratite na satu i učite, isplatit će vam se kasnije! Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Matrix odgovoreno: 7. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. Pretpostavka da vam profesor nije stavio ruku u djep,pa izvadio mobitel.Druga stvar,zasto samo vama?Jasno je da se nikome nemoze na nezakonit nacin oduzet vlasnistvo,ali misljenja sam da se to nebi pravno smatralo kao oduzimanje,jer ste se vi ipak nalazili u skoli tj.u vrijeme odrzavanja nastave,za ciji red i stegu je zaduzen profesor,a ocito da se vi niste ponasali u skladu s tim,jer ste tokom nastave koristili mobitel..Vi se mozete zaliti,ali losih namjera u svemu tome ja osobno nevidim. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
delpins odgovoreno: 7. prosinac 2012. Autor Dijeli odgovoreno: 7. prosinac 2012. Hvala vam na odgovorima. Ovo je bilo pitanje iz znatizelje. Meni osobno mobitel nije bio oduzet jer ga nikada ne koristim za vrijeme nastave. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Atman odgovoreno: 13. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2012. Smije ga oduzeti i razbiti. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Mrljavac odgovoreno: 13. prosinac 2012. Dijeli odgovoreno: 13. prosinac 2012. Smije ga oduzeti i razbiti. Ponekad je bolje ne napisati ništa, nego napisati nekakvu glupost. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.