Jump to content

OVRHA-RACUN OD MOBITELA


anonimno

Preporučene objave

NEKI DAN SAM DOBIO DOKUMENT U KOM PISE:

 

Za potrebe ovršnog postupka koji je pokrenut protiv Vas, a radi naplate novčanog

potraživanja u i/nosu od: 925,52 KM+ kamata .

Ovršeniku se dostavljaju OBRASCI Pl,P2iP3 koje ste dužni uredno i istinito

popuniti, te sudu dostaviti u roku od -10 dana od dana prijema ovog zaključka sa

obrascima.

Ovršenik, će KAZNFNO odgovarati za davanje lažnog iskaza ili navođenja nepotpunih ili neistinitih podataka o imovini./članak 37.st.6. ZIP-a/.

Ovršeniku će se izreci novčana kazna propisana člankom 17.Zakona o Ovršnom postupku, ukoliko ne postupi po nalogu iz ovog zaključka.

Ovršeniku će se izreći novčana kazna i ukoliko pokuša skriti, oštetiti ili uništiti imovinu ili pak odbije dati podatke o imovini./članak 17.st.10. Zakona o Ovršnom postupku/.

Ukoliko je ovršenik platio novčanu tražbinu utvrđenu rješenjem o ovrsi, uplatnicom ili pak pred sudom, ured broj 15 ili 161 kat, nije dužan postupiti po nalogu iz ovog zaključka, ali je dužan sudu prezentirati uplatnicu iz koje je vidljivo daje platio ovršnu tražbinu.

 

RADI SE O NEPLACENOM RACUNU MOBILNOM OPERATERU,STVARNI RACUN IZNOSI 740KM...

NEMAM NEKRETNINE NI POKRETNINE PRIJAVLJEN SAM U JEDNOJ FIRMI AL PLACU DOBIVAM NA RUKE,NEMAM NOVACA PA NEMOGU PLATITI,OPERATERU SAM POSLA ZAMOLBU DA PLACAM PO 50KM MJESECNO-NISAM DOBIO ODGOVORA. ZANIMA ME STO MI MOGU UCINITI AKO NE PLATIM RACUN?????I MORAM LI SUDU DOSTAVITI OBRASCE U KOJIMA SE NAVODI MOJE IMOVINSKO STANJE??? POMOZITE!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Moraš dostaviti, jer ti je kazna za nedostavljenje i to minimalna 1.000,00 kuna i uopće nije važno možeš li je platiti, jer ako ne možeš, sud te pošalje u zatvor na 7 dana ( to pod uvjetom da ti je izrekao samo kaznu od tisuću kuna za nedostavljanje, ako ti izrekne veću, mijenja se za više dana zatvora).

Savjet: samo ti to popuni i pogledaj tko ti zastupa tog mobilnog operatera (odvjetnik), pa mu se obrati... S njim možeš dogovoriti obročnu otplatu duga...

Ako te još što zanima, piši, samo piši, doktorirah na ovrhama

:-D

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uz obrasce koje morate predati i podnijeti sudu, svakako u pismenom obliku sudu priložite fotokopiju Vaše molbe koju ste poslali operateru, ako to nemate, onda barem potvrdu o poslanoj pošiljci. Ako nemate niti to, barem napravite u pisanom obliku izjavu da ste to poslali (te da niste dobili odgovor) sa točnim datumom kada je poslano. U isto vrijeme svakako postupite po prethodnom savjetu i što prije dogovorite sve sa njihovim odvjetnikom.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija