Anđelina objavljeno: 2. siječanj 2013. Dijeli objavljeno: 2. siječanj 2013. postovani,zanima me ja sam vlasnica tvrtke u kojoj radim i prijavljena sam od prvoga dana,moj muz je direktor-dobila sam jako razlicite odgovore od inpekrora rada kada sam ga upitala dali ja mogu raditi vise sati u tvrtci posto sam vlasnik.Jedan je rekao da mogu drugi ne,pa vas molim dali znate odgovor.Napominjem uredno sam prijavljena placam sva davanja. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
snowdrop odgovoreno: 3. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 3. siječanj 2013. Mozete raditi u tvrtki kojoj ste vlasnik, puno radno vrijeme, pola radnog vremena, kako god. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Anđelina odgovoreno: 7. siječanj 2013. Autor Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2013. oprostite,dali to znaci da mogu raditi vise sati i nemati pauzu izmedu nocnog rada i dnevnog ujurto tih propisanih 12 sati(koji se odnose na radnike zaposene u poduzecima).da bi me razumjeli pitam zato sto radim u vlastitom kaficu sada sam fiskalno povezana sa poreznom upravom i evidentira mi se radno vrijeme .Radim drugu smjenu do 23 h,pa ujutro od sedam te nemam te propisane pauze koje traze inspekcije rada,i radim po 10 sati dnevno .imam li kao vlasnik pravo raditi vise vremenski a da nisam u prekrsaju? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
nedicaa odgovoreno: 7. siječanj 2013. Dijeli odgovoreno: 7. siječanj 2013. ....radim po 10 sati dnevno .imam li kao vlasnik pravo raditi vise vremenski a da nisam u prekrsaju? ta dva sata prikaži kao prekovremene, ali ne smiješ imati više od 32 prekovremena mjesečno, mislim da ne bi trebalo biti problema kod inspakcija... Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.