Jump to content

Osiguranje automobila


deakos

Preporučene objave

Danas sam telefonski razgovarala sa djelatnicom Jadranskog osiguranja koja je ustvrdila da postoji dug za policu osiguranja od 13.05.2010. i dala mi broj police te prijetila ovrhom ako ne podmirim dug odmah.. Moj je auto te godine tj. 2010/11 bio osiguran kod Basler osiguranja i posjedujem tu policu, a nikakvu policu od Jadranskog nemam.

Molim za savjet što učiniti. Naravno da nisam mogla ni dobiti policu bez plaćanja ili barem nekog sredstva osiguranja za plaćanje.

Hvala. Pozdrav

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nije rekla na koji račun trebam platiti, već mi je dala brojeve telefona od njezine šefice i još neke druge osobe da im se javim u vezi toga. Mislim da netko igra na ono ako prođe dobro a ako ne ništa. Pa nije nitko blesav da plati dvije police za osiguranje.

Ne znam što učiniti jer se može lako saznati broj mojeg računa na koji mi mogu sjesti ovrhom.

Hvala na savjetu.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Poslati im kopiju police preporučeno s povratnicom i navesti "radi vaše evidencije dostavljam vam policu osiguranja koju sam sklopila sa Basler osiguranjem sukladno Zakonu o obveznom osiguranju u prometu,a sve kako biste ispravili pogrešku u vašoj evidenciji". Doslovnom tim rječima. I to je to. Neće pokretati ovrhu za nešto što se po zakonu o obveznim osiguranjima mora platiti bilo kojem osiguravatelju. A vi ste to učinili.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija