Jump to content

protutužba


zmodri11

Preporučene objave

Molim da mi netko objaasni kad se ide sa protutužbom za nepostojanje braka odnosno (vanbračnom zajednicom), a kad protutužba za kompezaciju (odnosno uvjetno ako sud odluči da je postojala vanb,zajed.) Nemam više živaca dokazivat da je nije bilo, zašto ne bi ona morala dokazivati da je bilo napr. emotivne i ekonomske zajednice, ulaganja u imovinu itd. Kako izdvojit uopče posebnu imovinu moju a i od djece koju su naslijedili od pok. majke? Nepojmljivo mi je da o toj imovini uopče više raspravljamo na sudu i da stalno traže od porezne ugovore radi najamnine jel i to potražuju, također da tu imovinu vještači građevinski vještak. Več je ista priznala da je to posebna imovina kao i svjedoci te mnogobrojna dokumentacija o objektu. Zatražili i djelomičnu presudu- ništa još od toga.

Zašto sud uopče dozvaljava da se ga zatrpava sa nepotrebnom papirologijom, nepotrebnim vještačenjem itd.? Samo se povečavaju troškovi , što je sa ekonomičnošču postupka?

Dojadilo mi više hodat po sudu i slušat te silne laži od tužiteljice i opet kad se dokaže da laže prizna i nastavlja se dalje sud. Malo si razmišljam što bi se dogodilo da se uopče više ne pojavljujem na sudu- nek rade što hoče. A također onda tko bi zastupao moju malodobnu djecu tko bi njih branio da nisu u vanbračnoj vezi sa tužiteljicom. (buduči da joj to osnova tužbenog zahtjeva prema njihovoj naslijeđenoj imovini)

Još jedna stvar mi nije jasna- buduči da su stavili zabilježbu spora na posebnu imovinu mene i djece ja istu ne mogu prodati jer više tamo ne želim živjet. Zašto se mene i djecu s tim kažnjava te zašto ja ne bi mogao radi toga dobiti pravičnu odštetu po završetku spora?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

problem je što ona ne plača svog odvjetnika a ja svog da. Nemam živaca na raspravama uopče takve gluposti više slušat. Nakon rasprave ne spavam po tjedan dana dok se malo ne ohladim. Ne znam što bi bilo kad bi mi dirnula imovinu djece koju su nasljedili. Vjerujem da bi puknuo. Obečao sam njihovoj majci na samrti sačuvati njihovu imovinu i podiči ih na noge. A ja ih uvalio u probleme. Nema li i neka tužba za prestanak uznemiravanja vlasnika?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija