Jump to content

Upućivanje na izdržavanje kazne zatvora


Skrbnik

Preporučene objave

Poštovani, molio bih da me uputite u mom neznanju. naime rođak mi je pravomočno osuđen na dvije godine zatvora zbog prometne nesreče sa smrtno stradalom osobom, te je danas dobio poziv radi uručenja rješenja o upućivanju na izdržavanje kazne zatvora. Naime koja je sada tu procedura, u kom roku bi mogao otići na izdržavanje, te gdje bi mogao kaznu po vašim iskustvima odnosno saznanjima izdržavati. Hvala unaprijed na odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 10 mjeseci kasnije...

imam decka na izdrzavanju kazne danas sam mu bila isla u posjetu kada sam dosla rekli su mi da sam prekrizena na popisu za posjete makar me je on stavio vec neznam koliko puta na popis. pozive su mu odobrili a posjete neceju molila bi vas da mi kazete zasto nemogu mu u posjete sto mi je raditi

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Posjete vam nisu odobrene jer vjerojatno niste prijavljeni na istoj adresi odnosno ne živite zajedno no vaš dečko prilikom pisanja zamolbe za odobrenje vaše posjete će biti obavješten da li će vaše posjete biti odobrene ili ne.Ako ste prekriženi kako vi kažete najvjerojatnije niste odobreni.Probajte nazvati njegovog referenta koji mu je dodijeljen pa će vam sve objasniti,a ako je u centru za dijagnostiku nazovite tamo i pitajte.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija