Jump to content

Voznja u alkoholiziranom stanju 0.7 promila


Mačak55

Preporučene objave

Molim savjet kako se braniti i koju kaznu očekivat!

Prošle god u 11 mj imao sam malu prometnu retrovizorom razbio sam staklo na autu iz suprotnog smjera (samo ono malo staklo na fići smo zvali leptir staklo ) otišao sam dalje ne stajući oštećeni me sustigao izvao policiju šteta je oko 2500 kn a moja 100 kn tad sam napuhao 07 promila došlo mi iz osiguranja da platim štetu prije presude koja još nije zakazana interesira me mogu li se vadit da sam popio tek kad sam stao i radi bolova u želucu i dali moram platit osuiguranju novac , i koji je smisaom osiguranja auta ako moram platit. Pošto nemam novca sigurno ću završit u zatvoru ! molim ako mi neko može dat savjet kako se ponašat i što očekivat !

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kazna je oko 5.000 kuna na više što sud može smanjiti ako ne poričete krivnju.

 

Možete se braniti da ste pili nakon prometne nesreće što povećava iznos kazne za iznos od 1.000 do 3.000 kuna, ali i moguću ljutnju suca kojega bi trebali moliti da vam smanji kaznu.

 

Možete se vi vaditi pred osiguranjem, oni će sačekati do pravomoćnosti presuda pa vam onda zaračunati zatezne kamate od 14% godišnje.

 

Osiguranje jest dužno platiti i za štetu koju su počinili vozači pod uticajem alkohola, ali imaju pravo potraživati isplaćeno do iznosa od cca 65.000 kuna.

 

Kaznu od oko 5.000 kuna možete odraditi u zatvoru radi se o nekih 15-tak dana ako je približno tom iznosu, ali novce za osiguranje morate platiti jer će vas osiguravatelj ovrhama goniti doživotno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

..otišao sam dalje ne stajući oštećeni me sustigao izvao policiju šteta je oko 2500 kn a moja 100 kn tad sam napuhao 07 promila došlo mi iz osiguranja da platim štetu prije presude koja ..

 

ima li načina da se smekša suca kao loša matrijalna i socijalna situacija preživljavanje itd hvla još jednom!

Ima ali ne na način da se alkohol pio poslije nezgode a do dolaska policije jer postoji 99%-tna vjerovatnost da je policija obavila kvalitetan razgovor sa oštećenim vozačem koji će biti u prilogu prekršajnog naloga pa će sudac moći vidjeti kako i što se i kada dogodilo a može i toga vozača pozvat za svjedoka.

Kako kaže Petpetica ako će se tražit blaža kazna i za nezgodu i za alkohol onda ne treba pokušavat muljat suca.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija