Jump to content

Nalet divljači - osiguranje se izvlači


illyan

Preporučene objave

Srna me je udarila u zadnja bočna vrata na autu i napravila štetu. Bila je policija i pozvani su predstavnici lovačkog društva koji su uredno došli na očevid i dali podatke o osiguravatelju lovišta. Kod istoga sam prijavio štetu i napravili su procijenu iste. Nakon par dana dobio sam dopis da je pokrenut postupak i koliko iznosi neprijeporni dio štete ali da nažalost nisu u stanju dalje postupati zbog nedostajuće dokumentacije. Naime nedostaje im preslik dopisa lovačkog društva Gradu ili Cestama kojim se traži postavljanje znaka divljač na cesti. Dopisom od mene traže da dostavim isto. Pa što ja imam sa dopisom lovačkog rduštva??? I što uraditi?

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 5 mjeseci kasnije...

Osiguranje zavlači isprobanim metodama, tj. u interesu im je da ODUSTANETE. Pošto niste "krivi" za dokument koji nedostaje, već taj dokument treba dostaviti lovačko društvo koje upravlja lovištem. Prema Zakonu o pravu pristupu na informacije (ZPPNA) postavite pisani upit upravljaču ceste:

1. državne ceste DC-upravljači ispostave Hrvatskih cesta

2. županijske i lokalne ceste-upravljači Županijske uprave za ceste

3- nerazvrstane ceste-upravljači gradovi i općine,

da li je dotično lovačko društvo zatražilo postavu znaka divljač na cesti do današnjeg datuma, sa preslikom istog ako postoji.

Upravljač će vam odgovoriti (najkasnije u roku 30 dana) jer ima obvezu prema ZPPNA, a izvješće o traženju informacije naravno sa odgovorom i zadovoljstvom vas kao korisnika informacije, mora poslati Povjereniku.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija