Jump to content

proces izvrsavanje zatvorske kazne


joza22

Preporučene objave

Ovako,sutra 13.9.2013 idem u socijalno na obradu za izvrsenje zatvorske kazne od 14 mjeseci..to sve traje vec 4 godine i evo sada je doslo do kraja izgleda..zanima me sta ide poslije te obrade u socijalnom,nakon koliko vremenski dobivam uputnicu u zatvor,i koja su moja prava i dali postoji kakva odgoda i koji bi trebao razlog biti za odgodu..zaposlen sam pa me zanima dali mogu ici na odgodu,da nisam nebi uopce trazio tu odgodu..ako je netko prosao ovo molio bi da mi malo objasni..

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Nakon socijalne ankete (ako sudac izvršenja ne nađe potrebnim prikupiti neke dodatne podatke), biti ćete pozvani od suca izvršenja radi uručivanja vam rješenja o upućivanju na izvršavanje kazne zatvora. Koliko će to točno vremenski trajati, zavisi od niza faktora.

 

Na navedeno rješenje imat ćete pravo podnijeti žalbu (koja zadržava izvršenje rješenja) i molbu za odgodu izvršenja kazne zatvora - za oboje rok je 3 dana od primitka rješenja o upućivanju.

 

Razlozi za odgodu izvršenja kazne zatvora propisani su čl. 54. Zakona o izvršavanju kazne zatvora, dajem vam link, pa provjerite sami, iako napominjem kako zaposlenje samo po sebi nije valjan razlog za odgodu, ali provjerite, možda imate neki drugi valjani razlog - http://www.zakon.hr/z/179/Zakon-o-izvr%C5%A1avanju-kazne-zatvora

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija