Jump to content

Kazna za prebrzu voznju od prje cca 2 godine


Neven Roksa

Preporučene objave

Najprije da Vas sve lijepo pozdravim!

 

Molim Vas ako ima nesto sto moram znati o forumu da me uputite tamo, kako bih sve proucio, unaprijed zahvaljujem.

 

Naime, prije otprilike 2 godine sam zaustavljen pri 138km/h u "naseljenom mjestu" izmedu 3 i 4 h ujutro, osim brzine nisam pocinio nikakav drugi prekrsaj, na licu mjesta sam prihvatio kaznu u iznosu od 2000kn i nesto kaznenih bodova te priznao da sam kriv. U roku od 8 dana sam podnio molbu da mi smanje kaznu jer sam nezaposlen, tada sam isao i na fax (odustao sam jer nemam novca za placanje skolarine)...da ne duljim... molba je odbijena, nakon toga sam isao u PP da ih zamolim da mi tu kaznu nekako podijele u rate. Dali su mi rok, NISTA SLUZBENO, nego samo na rijec da to moram platiti do kolovoza ove godine, naravno nisam imao novca i nisam nista platio, kako bih pocetkom rujna slucajno saznao da vise nemam pristup svom ziro-racunu, tek danas sam bio u banci s 2000kn kako bih platio tu nesretnu kaznu i saznao da su mi ispraznili karticu. Dobio sam informaciju da moram u fini platiti kaznu kao i neke kamate i jos neke stvari koje nisam popamtio.

 

Dakle, blokiran racun i sve skinuto s njega, nabijene kamate, BEZ IKAKVOG UPOZORENJA ILI ISTA SLICNO, sada ne da sam izgubio volju za platiti tih 2000kn nego uopce vise zivjeti u ovoj, da oprostite na izrazu, usranoj drzavi, nemojte krivo shvatiti, pod "usrana" mislim direktno na kretene koji sjede u saboru po cijele dane i nemaju pojma o zivotu i nikada se nisu oznojili kako bi zaradili za zivot.

 

Sto mi je sada za ciniti? Kaznu bih platio, kamate nezelim platiti, ovo sto je bilo na kartici sto su si uzeli nek im bude...

 

Jos jednom isprike svima koji se nadu uvrijedenima zbog ruznog rijecnika.

Molim pomoc. Hvala.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Neću pametovat ali u ovakvu situaciju niste dovedeni ničijom krivnjom osim svojoj jer je neki neslužbeni rok dan ali nije poštivan te su tako načinjeni dodatni troškovi.

Ne znam što ima u fini pa neću ni komentirat (ali treba ići vidjet).Ostatak novčane kazne (ako su što uzeli) bit će pretvoren u zatvorsku (ukoliko se ne plati).Zastara će nastupit 3 godine od pravomoćnosti presude.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija