Jump to content

Pronasli su paket sa marihuanom 20 m od mjesta legitimiranja mene i kolege...


molim vas pomozite

Preporučene objave

Pozdrav, hitno trebam savjet!

Protiv mene se vodi postupak na kaznenom sudu zbog zlouporabe marihuane gdje su pronasli 0.8 g biljne materije...otisao sam raditi na more nisu me mogli zaposliti zbog potvrde o nekaznjavanju jer se trenutno protiv mene vodi spor...sa suda su mi poslali dopis kako mi predlazu rad u dobrotvorne svrhe, ja sam poslao odgovor da se slazem i dosao sam sada da ubrzam postupak, pitali me dali poricem sta, ja sam naravno odgovorio da neporicem, rekli su mi da ocekujem uskoro poziv.

 

nedugo poslje toga sam opet pao i pronasli su 3,7 g biljne materije nalik na can. marihuanu, i za to sam bio prekrsajno prijavljen, i platio kaznu u iznosu od 2100kn.

 

U Subotu smo ja i frend isli u grad, ja sam skuzio auto krim policije i pomislio da ce me pretraziti, pa sam iz djepa izbacio paketic u kojem je bilo 4,3 g marihuane, nastavili smo hodat 20 metara dalje, policajac i policajka su nas legitimirali pretresli i nisu nasli nista, nakon sto su hodali prema mjestu od kojeg smo mi dosli ja sam vidio kako se policajac saginje i podize sa poda taj paket i krenio trcat za nama, ja sam pobjegao frenda su uhitili...on je potpisao papir o trenutnom oduzimanju predmeta...

danas ujutro sam ja dobio poziv na razgovor o prikupljanju informacija o tom.otisao sam u postaju na razgovor na kraju sam priznao sve na sebe, prekrsajno sam prijavljen (na prijavi nigdje nepise da sam bjezao) i sad me zanima hoce li to utjecati na moj spor na kaznenom sudu i hocu li morati ipak ici na prekrsajni sud ili cu samo dobit kaznu na dresu ??

 

Hvala

 

Ažurirano

 

sto mi je ciniti da se znam pripremiti da nedozivim sok!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Treba vidjeti na što se točno odnosi ovaj vaš "kazneni" postupak. Jer stupanjem na snagu aktualnog KZ-a (01/01/2013) posjedovanje droge za osobne potrebe dekriminalizirano je - više nije kazneno djelo već prekršaj, pa će to kazneni sud elegantno riješiti (ako već nije).

 

Što vas čeka na prekršajnom? Ha, vidjet ćete, obzirom ste "teški" recidivist, sud neće baš blagonaklono gledati na to. I najbitnije u cijeloj priči - dajte se ostavite toga, jer ako nastavite ovim tempom, jednog dana uhvatiti će vas sa količinom ili u radnji koja će biti dovoljna da "uđe" u biće kaznenog djela. A kazneni i prekršajni sud - razlika je ogromna.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 1 mjesec kasnije...

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija