Jump to content

Facebook fotke kao dokaz na sudu


leonito

Preporučene objave

Poštovani, trenutno sam na bolovanju zbog akutne reakcije na stres uzrokovan višemjesečnim šikaniranjem i mobbingom na poslu, te planiram uskoro podnijeti tužbu protiv Popslodavca, i skupljam dokaze.

Između puno drugih ružnih stvari....u dva navrata mi je odbijen godišnji, dok je kolega taj godišnji u čak tri navrata po 10 dana koristio "bez bilježenja u šihterici" od strane svog prijatelja, referenta za administrativne poslove. Uglavnom, u listi radnih sati mu stoje odrađeni dani, a na facebook profilu pod public postavkama s TIM DATUMOM stoje kolegine fotografije s mora, kako se sunča i lovi ribu. Budući da živimo vrlo daleko od mora, nemoguće je da su snimljene nakon poslas već jasno pokazuju da on te dane nije bio na poslu.....Smiju li se te fotografije koristiti kao dokaz na sudu? Ne znam pravila facea, ali ako su slike stavljene na public....Iako, tehnički su one autorsko djelo. Help, hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija