Jump to content

Svojatanje javnog parkinga


fluid

Preporučene objave

Pozdrav, nadam se da sam postavio temu na pravo mjesto. Naime,jucer sam parkirao auto na parking ispred "novije zgrade". Kad je ta zgrada izgradena 5 stanara je automatski na put ispred zgrade ogradilo pet parking mjesta rampom(ona mala od 30cm koja se dize i spusta). Dok sam pio kavu cuo sam da netko trubi, te sam dosao tamo i vidio zenu gdje mi je digla brisace s auta i lupa po autu. Dosao sam tamo,malo smo se svadali i sve to da bih na kraju bio gurnut. Znam da mi se ne isplati vuci po sudu da me ona gurala i slicno, ali zelim sljedece... Parking je na javnoj povrsini, te koliko znam oni nemaju pravo svojatati parking i sad zelim da oni ostanu bez tih rampi. Da li trebam kontaktirati komunalno redarstvo i kako? Ako ne komunalno onda koga?

Hvala unaprijed.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Kako znate da je to na javnoj površini? Što ako su ti ljudi kupili stan s parkirnim mjestom ispred zgrade? Provjerite ovo, negdje, najbolje kod komunalnog redara, da ukoliko je to tako ne naletite na nekog jačeg od gospođe.

 

Parking je na javnoj površini,to sam davno provjerio te sam zato i tako olako parkirao na ograđeni parking. Onda da kontaktiram komulno redarstvo? Hvala na prošlom odgovoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija