Jump to content

Katastrofa


dmati44

Preporučene objave

Čovjek bivšoj supruzi redovno uplaćuje alimentaciju, a ista mu sad prijeti potpuno prekinuti kontakte između njega i malodobnog (5) djeteta. Od centra se ne nada ničemu jer oni su sami sebi svrha, i nikada nisu niti jedan problem riješili pa neće ni ovaj. Ako ona doista prekine sve odnose između oca i sina kakve su mu šanse u tužbi za nadoknadu duševnih boli koje će pretrpjeti zbog neviđanja djeteta. Jer udarac po džepu puno više znači od bilo kakvih rješenja centra.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Danas sam prvi put nakon dva i po mjeseca vidio svoga 21 mjesečnog sina iz svog osobnog auta u naručju čovjeka sa kojim bivša živi! Užasna je spoznaja da otac ima manje prava nego čovjek koji sa njom živi i koji će odgajati moje dijete, a ja nemam prava pristupa djetetu prema njenoj odluci! Dijete me je vidjelo, ali nije burno reagiralo, jer me ne poznaje, a ja sam upalio motor i nastavio svoju vožnju! Sretan sam da je on našao drugog "tatu" i da mu ništa ne fali (samo me muči činjenica da je neobrazovan-završena osnovna škola). Neviđenje djeteta ćete preboliti samo u novoj i kvalitetnijoj vezi i novoj obitelji! Ovo Vam dijete Vam neće reći da Vas voli, jer će biti indoktrinirano i nahuškano protiv Vas, a vi tu ne možete ništa uraditi! Naći duševni mir u drugoj osobi, osnovati novu obitelj i zaboraviti da je bivša ikada postojala kao i njeno dijete! Pitanje je samo kako će Sud reagirati kada bude donosio odluku o alimentaciji s obzirom da "ona više nije ekonomski ugrožena" jer ima novoga čovjeka u zajedničkom kučanstvu!

Pozdrav,

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Katastrofa je to da se ti ipak i nakon svega predaješ. Da si sretan jer tvoj mali ima drugog tatu. Ja ustvari mislim da nisi sretan, da te to ustvari jako boli, ali ne želiš to priznati i tim razmišljanjem samo želiš prikriti svoju tugu i jad. ..

svoje razočarenje u ljude u sustav u zakon u svoju sudbinu u sudbinu svog djeteta koje će možda odgajati neki polupismeni muškarac, jer ti nemaš više snage za borbu!

 

Nećeš si olakšati patnju osnivanjem druge obitelji. Nemoj se zavaravati.

Možda sada misliš da je to rješenje, ali shvatit ćeš da nije jednog dana, a do tada ćeš samo izgubiti na vremenu. To je naj vjerojatnije upravo ono što želi tvoja bivša. Da ih zaboraviš da se makneš od njih ali da ne zaboraviš na financijsku stranu svoje obveze, jer niti jedan sud neće reči ni tebi niti bilo kojem drugom ocu da sad više ne moraš plaćati alimentaciju jer se majka vašeg djeteta preudala. To dijete ostaje tvoje dijete i ti i dalje moraš doprinositi njegovom uzdržavanju, valjda ti je već jasan taj naš sustav. Nitko ti neće smanjiti alimentaciju jer to novo stanje neće smatrati promjenom okolnosti.

 

Izvuci snagu od nekud čovjeće i kreni dalje!

Ne daj se!!!

Pozdrav od Lidije.

 

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Strašno je to da netko odrastao od djeteta starosto 21 mjesec ( dakle niti dvije godine ) očekuje da mu kaže da ga voli umjesto da mu odrasla osoba sama to kaže i pokaže.

 

Strašno je to da otac djeteta poželi svom djetetu drugog tatu i da mu to bude dovoljno.

 

To je malo dijete koje tek treba naučiti davati ljubav, a kako da to nauči prema ocu koji je sretan što on ima drugog tatu?!

 

Ne možete se tako postavljati prema djetetu i dići ruke od njega zato što ljubav ne zna pokazati niti davati.

 

Ne podcjenjujte nikoga tko je manjeg obrazovanja ( možda ste i vi za nekoga polupismeni) od vas. To ne znači da je loša osoba i da ne može voljeti vaše dijete umjesto vas, kad ste već vi digli ruke od

njega.

 

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Strašno je da je sistem takav..... da dovodi do ovakvih ljudskih sudbina

 

Velikoslovka je napala vas, kao i obično, umjesto sistem u kojem ona superultrasamozadovoljno vrši nepravde i nanosi trajnu štetu žrtvama poremećenih osoba i njihovih postupaka

 

Ne slušajte je, niste vi krivi, budute očajni i mrzite, mrzite svom dušom, srcem i tijelom gadove iz Centara za socijalni rad, ideologe poput Gordane flaunder Buljan, propagandiste poput novinarke Jutarnjeg Kristine Turčin.......mrzite cijeli sustav i borite se protiv njega svim intelektualnim sredstvima.......

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Razmišljam malo o Vašim odgovorima i stvarno mi niste jasna.

U Vašem odgovoru na ovu temu vidi se da ili niste čitali kako treba ili niste svjesni onoga što čitate.

Koliko ja shvaćam, a vjerujem i drugi ovdje, on ne govori da bi mu to dijete od 21 mj. sada trebalo govoriti da ga voli.

Čitajući njegove prijašnje postove dolazim do više zaključaka, a jedan od njih je taj da tom čovjeku nitko (iz CZSR-a) ali baš nitko nije pomogao u svim njegovim nastojanjima da provede neko kvalitetno vrijeme sa svojim djetetom. Vjerujte mi i muškarci tj. očevi su u stanju brinuti se o malom djetetu, nisam to jedan put vidjela.

I kako da on još svrati Vašu pozornost (djelatnika CZSR-a) na sebe? Da puca kao što su to neki već radili? Da digne u zrak i sebe i nju i dijete?

Nemam komentara na cijelo ovo Vaše pisamce, ostajem bez rijeći.

Pa ja primjećujem da mu nije dovoljno da dijete ima drugog oca i da se tim rijećima samo tješi! Nije mi jasno kako vi kao stručna osoba to ne primjećujete?

Meni kao ženi i majci kao razvedenoj osobi nije jasno kako uopće možete pisati ovakove odgovore? Dali ste vi upoznati s cijelom situacijom u potpunosti, znate kakav je ovaj čovjek i znate kako on razmišlja? Stavite se vi malo u njegov položaj i zamislite ga kao oca koji ima jednake osjećaje prema svom djetetu kao što vi imate prema svome . Pokušajte se zamisliti u situaciju u kavoj je on i nemojte mi reći da vi nebiste postupili kao on ili razmišljali kao on jer nakon svega što je prošao nemožete biti sigurni kako bi vi reagirali u istoj situaciji!

Poštedite čovjeka svojih odgovora jer samo mu odmažete. Njemu treba utjeha i potpora. Treba ga poticat da ne odustaje i sve to pozitivnom energijom, a ne na ovaj naćin kako to vi i vama slični radite.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Danas sam saznao da ću biti otac po drugi puta i da mi je djevojka trudna mjesec dana! Sretan sam, jer ću na ovom djetetu pokazati koliko je moja ljubav beskrajna! Ovo dijete ću voljeti isto onako kako bi volio i prvo dijete do kojega nisam smio doći, niti mi je dozvoljeno od bivše da ga vidim!! Doduše još nemam sudske presude jer konačno ročište još nije gotovo, a vjerojatno će se održati tokom devetog mjeseca. Ali to ne mjenja ništa, jer sve ovisi o njoj i njenoj milosti da mi da pokaže svoje dijete! Ja samo znam da nikada, MA NIKADA, moja noga više neće kročiti u ured CZSS-a. Veselim se svojem djetetu i novoj obitelji! Čovjek koji je držao moga sina u naručju, ne samo da je neobrazovan, nego mu je cijeli prsni koš istetoviran i navodno je član bikera sa kojima se bivša druži. Ali to je njena stvar i ja tu nemogu više ništa. Neka joj bude sretno, ali 1000 km daleko od mene i moje obitelji, ZAUVJEK!!

Pozdrav!

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija