Jump to content

Ovrha iz Slovenije gdje sam studirao prije nekoliko godina


miskec

Preporučene objave

Pozdrav,

 

Primio sam poziv od slovenske firme za istjerivanje dugova EOS KSI. Tvrde da su preuzeli dug i da sam sad njima dužan oko 200€. Dug je nastao zbog ne vracenog modema internet operateru i to je bilo negdje 2007. godine. na sud je navodno stiglo 2012. a sad je navodno sud donio pravomocnu presudu da moram platiti tih oko 200€. Dali su mi i broj postupka pod kojim je na sudu donesena odluka (Slovenski sud).

U Sloveniji sam u to vrijeme studirao ali internet je odjavljen ali ocito nisam vratio modem, nakon toga su mi navodno stizale obavijesti/opomene na tu adresu na kojoj odavno vec nisam bio prijavljen.

Uglavnom nakon oko 7-8 godina su me nazvali na moj privatni broj u Hrvatskoj (neznam ni od kud im taj broj) i prijete da moram platiti taj iznos inače će dug narasti. Isto tako navode da imaju i podružnice u Hrvatskoj te da mi i ovdje u Hrvatskoj mogu naplatiti taj dug.

 

Molim za savjet što mogu napraviti oko tog duga.

 

Hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija