Jump to content

kaznena prijava


anton887

Preporučene objave

Molim vas za odgovor. U posjedovnoj tuzbi trazili smo zastitu posjeda. Tuzili smo naravno vlasnika nekretnine. Dobili smo 1stupanj.odluku kojom nam se priznaje pravo. Međutim,tek ,u zalbi njihov odvjetnik je naveo kako je vlasnik darovao tu nekretninu sinu prije dvije godine i istice prigovor pasivne legitimacije. Taj isti odvjetnik je i pisao taj darovni ugovor i ima pečat i to je znao i za vrijeme prvostupanj.postupka,ali tu okolnost uopće nije spominjao. Sin se uknjizio s tim ugovorom tek nedavno. Da li je odvjetnik bilo kako prijevarno postupio znajući da je tuzenik darovao sinu tu nekretninu,acijeli postupak je vodio na tuzenika?

 

hvala vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

znači dozovljeno je da odvjetnik vodi cijeli postupak braneći tuženika, iako je znao da je taj isti tuženik darovnim ugovorom darovao sinu nekretnie koje su predmet postupka, pa tu okolnost tek spomenuti u žalbi kako tuženik više ne može biti tuženik? Očito se vodio idejom ako prođe prođe, pa tek onda u žalbi spomenuti kako je darovao sinu. Meni ovo djeluje kao čisto obmanjivanje suda i stranaka...ali vi ste pravnici pa molim kako bi protumačili ovakvu radnju?

 

hvala vam

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija