Jump to content

porez na promet nekretnina


kresimir51

Preporučene objave

Molim za mišljenje,

suvlasnici smo u stambenoj zgradi na tavanu sa stanom od 20 m2, 19.02.2008, potpisujemo sa ostalim stanarima sporazum ( ovjeren kod javnog bilježnika ) da nam pripadnu dva tavanska prostora uz klauzulu da uredimo zgradu i tek nakon gotovih radova,možemo etažirati i sklopiti kupoprodajni ugovor,29.03.2010. održavamo sastanak u novonastaloj nekretnini, da smo ispunili sve iz predugovora ,te da se može sklopiti glavni ugovor,etažiranje i glavni ugovor sklopili smo 04.11.2011. s time da se u međuvremenu čekao i blagoslov Rh. Svi doklumenti, struja ,tel,plin ,nose datume iz 2009 i 2010. jedan stan prodajemo 20.06.2013.

Porezna tvrdi da smo stan prodali unutar tri godine iako je iz predugovora vidljivo da se ugovor može sačiniti tek po završetku radova i da je stan bio gotov početkom 2010g.

Molim savjet ? Hvala .....

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

  • 2 tjedna kasnije...

porezna ne priznaje sve račune a ne prizna niti cjenu ulaganja, zapravo neznam niti o čemu se radi iz razloga jer mi nisu ili jesu priznali da je stan bio gotov i useljen 3,5 g prije prodaje, ali čekalo se da Audio potpiše, sa sustanarima smo potpisali ugovor o kupnji praznog tavana 2010, a sa Audio-m tek 2012 g.a drugo ne šalju rješenje , nego zovu telefonom ???

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.

  • Temu je nedavno pogledalo   0 korisnika

    • No registered users viewing this page.
  • Korisnici koji su trenuto na stranici



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija