filiplat objavljeno: 3. veljača 2015. Dijeli objavljeno: 3. veljača 2015. Poštovanje dame i gospode, a uskoro i kolege Naime, prometni policajac zaustavio me u vozilu snage motora 105 kW te mi odlucno krenuo pisati kaznu zbog prejakog vozila s obzirom na to da nemam jos 24 godine. Odlucio sam se za opciju u kojoj cu platiti pola ukupne kazne koja iznosi 500 kn u roku 3 dana. Policajac mi je na to urucio obavijest o pocinjenom prekrsaju koju sam potpisao i uplatnicu. Ta 3 dana su prosla, a ja kaznu nisam platio. Zanima me, hocu li ja sada dobiti na kucnu adresu prekrsajni nalog, kao sto bi dobio da nisam izabrao opciju "plati pola"? S obzirom da na taj prekrsajni nalog zelim uloziti zalbu. Unaprijed hvala Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
G-man odgovoreno: 3. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2015. Doći će nalog na koji ćete moći prigovarati. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
filiplat odgovoreno: 3. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 3. veljača 2015. Doći će nalog na koji ćete moći prigovarati. Puno hvala na informaciji. Mozete li mi preporuciti linkom primjere zalbi/prigovora? Ugodan dan Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
filiplat odgovoreno: 24. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2015. Proslo je vec skoro 2 mjeseca no jos nisam dobio nista na kucnu adresu. Jel se i inace tako dugo ceka ili je nesto drugo po srijedi? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 24. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2015. Ovisno o gužvi u pojedinoj postaji, moguće je da se čeka i više mjeseci. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
filiplat odgovoreno: 24. veljača 2015. Autor Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2015. Ovisno o gužvi u pojedinoj postaji, moguće je da se čeka i više mjeseci. Mislim da se radi o postaji u Luckom, nemam pri ruci obavijest o pocinjenom prekrsaju. No ne bi volio da se nesto "kuha" ili da mi zamjene za kaznu zatvora ( ne znam jel je moguce jer se radio o prekrsaju vrijednosti 1000 kn). Takoder, ako vam nije problem, mozete li mi reci ide li mi na stetu sto sam potpisao obavijest o pocinjenom prekrsaju i koja je funkcija te obavijesti? Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
drot13 odgovoreno: 24. veljača 2015. Dijeli odgovoreno: 24. veljača 2015. Nema se što kuhati, tako da nemaš brige. Oni su najveća postaja prometne policije i imaju tisuće prekršaja mjesečno i normalno je da se čeka duže vrijeme. Na obavijesti si potpisao primitak papira koji su ti dali (te obavijesti), a ne priznanje, tako da taj potpis nema nikakvog utjecaja na eventualnu žalbu. Funkcija te obavijesti je da znaš o kojem prekršaju se radiš i da znaš da imaš pravo na plaćanje pola novčane kazne u tri dana. Citiraj Link to comment Dijeli na drugim stranicama Više opcija dijeljenja...
Preporučene objave
Uključi se u diskusiju
Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.