Jump to content

ozljeda u prostoru koje grad daje u najam za proslave


lorena7

Preporučene objave

Grad daje u najam prostorije za privatne proslave. Prostor se nalazi u tvrđavi i pod je popločen ciglama koje su neravne i po par cm u različitim nivoima i sa velikim razmakom (fugama). Pri samom hodu se osjete teškoće (izvrtanje nogu). Prije 10 dana sam sudjelovala na takvoj proslavi i prilikom nezgodnog koraka osjetila štropot u koljenu. Posljedica puknuće prednjeg križnog ligamenta i meniskusa. Slijede 2 operacije i dugotrajno bolovanje. Koljeno više nikada neće biti kao prije. Da li je grad odgovoran za sigurnost posjetitelja u prostoru koji daje u zakup za proslave? Da li postoji osnova za traženje odštete? Najljepša hvala

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Da li je grad odgovoran za sigurnost posjetitelja u prostoru koji daje u zakup za proslave?

sto Vi smatrate pod pojmom "sigurnost",

nevidim da se strop objekta urusio na goste,ili pak da je postojala rupa u podu.Da li se tu noc tako nesto dogodilo samo vama,da li je uopce ikad zabiljezen takav slucaj u pomenutom prostoru.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Pod se i sastoji od jako puno rupa, odnosno prostora između cigli koje nisu u istoj ravnini, tako da se teško hoda po istom.Smatram da su prije iznajmljivanja pod trebali poravnati, odnosno fugirati.Da li se ikome dogodilo nešto slično, ne znam. Znam da je dosta ljudi komentiralo da ih bole noge sutradan od izvrtanja gležnjeva po istom. Grupa koja je svirala na proslavi je imala problem za postaviti instrumente zbog neravnina.Pod pojmom sigurnost smatram između ostalog da možeš normalno hodati. Znam da sam imala izbor ostanka ili odlaska, ali sad je kasno.

Link to comment
Dijeli na drugim stranicama

Uključi se u diskusiju

Možete objaviti sada i registrirati se kasnije. Ako imaš korisnički račun, prijavi se ovdje kako bi objavljivao s tim računom.

Posjetitelj
Odgovori na ovu temu...

×   Zalijepili ste sadržaj sa formatiranjem..   Ukloni formatiranje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Vaš je prethodni sadržaj vraćen..   Očisti

×   Ne možete direktno lijepiti slike. Prenesite ili unesite slike iz URL.



×
×
  • Napravi novi...

Važna informacija